Субота, 27 Квітня, 2024

Види кабельних візків від компанії ПТЕ

Кабельні візки є пристроєм механічної дії. Використовуються на виробництвах для запобігання дотику різних кабелів до механізмів. Такі пристосування виключають ймовірність пошкодження проводів, появи нещасних випадків на виробництві. Дізнатися ціни на кабельні візки від «ПТЕ» можна на офіційному сайті виробника. Всі вироби сертифіковані, відповідають вимогам безпеки, захищені від механічних пошкоджень. «Підприємство Токоподвода і Електроприводу» випускає візки для переміщення по тросу легкого і важкого типу, по С-образному профілю, по двутавру.

Особливості легких і важких візків для кабелю

Легкі різновиди підійдуть для переміщень невеликого числа проводів на незначні відстані (максимально до 60 метрів). В якості елементів, які закріплюють, використовуються металеві пластини або текстильні стрічки. Всі конструкції виготовляються з високоякісних матеріалів із захисним покриттям від корозії. Легкі візки типу ТТМ, ТТП, ТТЛ використовуються для подачі електроживлення із застосуванням гнучкого проводу до наступних механізмів:

  • платформа пересувного типу;
  • кран;
  • вантажний віз;
  • маніпулятор.

Кабельні візки від виробника важкого типу можна використовувати для подачі електроживлення на значні відстані. Перевага такого різновиду – підвищена вантажопідйомність. Конструкція є простою, але в той же час надійною. Щоб експлуатувати механізми у вибухонебезпечних приміщеннях, можна замовити виготовлення захисної конструкції. Компанія «ПТЕ» (pte.net.ua) спеціалізується на серійному та індивідуальному виробництві токопідводящих пристроїв.

Кабельні візки для переміщення по двутавру, С-образному профілю, область застосування

Механізми для переміщення по С-образному профілю переважно використовуються для подачі живильного кабелю до споживачів невеликої потужності (таль, кран-балка). До конструктивних особливостей відносять різні варіанти кріплення проводів в залежності від їх кількості та діаметру.

Кабельні каретки для переміщення по двутавру типу ТДМ, ТДП призначені для пересувань великовагових кабелів. Такий різновид можна застосовувати на криволінійних ділянках, відкритому повітрі, в приміщеннях з агресивним середовищем. Переважно ці механізми є частиною системи харчування вантажопідіймальних кранів.

Кабельні візки від виробника в наявності і під замовлення

Купити кабельний візок для виконання поставлених завдань можна на сайті виробника «Підприємство Токоподвода і Електроприводу» в Україні. У каталозі представлені випускаються механізми, їх фото та коротка інформація. Наявність послуги проектування і виготовлення токопідводящих пристроїв на замовлення дозволяє створити ідеальну конструкцію в кожному окремому випадку. Вартість товарів є доступною.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.