П’ятниця, 29 Березня, 2024

Як продати біткоіни: докладна інструкція

Серед розмаїття криптознакыв лідируючі позиції займає біткоін. Продавати, купувати, обмінювати, зберігати, інвестувати в операції, пов’язані з електронною валютою, вважається прибутковим заняттям. Експерти сервісу BUY Bank розповіли, як продати біткоін і не прогадати.

биткоин

Незважаючи на те, падає курс btc або піднімається, з його допомогою можна істотно збільшити фінансові запаси. Орієнтуватися треба на надійні сервіси та новини світового рейтингу.

З покупкою номіналу навіть у користувачів-новачків рідко виникають питання, а ось продати біткоін не так-то просто.

Способи продажу біткоінів

Практики виділяють кілька способів, за допомогою яких можна реалізовувати децентралізовану валюту:

  • через обмінник;
  • через біржу;
  • шляхом продажу фізичній особі.

Найризикованішим методом вважається останній. Це пов’язано з високим відсотком шахрайських стратегій. Пошук покупця зазвичай ведеться в інтернеті.

Транзакції, пов’язані з біткоінами, анонімні і відстежити їх неможливо. Отже, нечесний замовник, отримавши гроші, може зникнути і знайти його вже не вдасться.

Однак трейдери можуть підшукати клієнтську аудиторію серед знайомих. Можливо, їх зацікавить валютна операція з пріоритетним курсом btc.

Продаж біткоіна на біржі

Продаж біткоіна рекомендують вести через криптобіржі. Такий спосіб вважається офіційним і надійним, хоча і не обіцяє 100% гарантії безпеки.

Головним критерієм вибору майданчика виступає добовий обсяг торгів. До нього в обов’язковому порядку додають ліквідність біржі, рівень довіри, регулювання, розташування, розмір комісії.

На основі цього показника визначаються топові позиції в рейтингу. Для роботи знадобиться:

  • активація облікового запису на сайті обраної біржі;
  • включення функції аутентифікації, яка дає коди і паролі доступу до фінансових операцій;
  • гаманець для переведення криптовалюти на рахунок.

Продаж проходить або шляхом обміну, або шляхом створення ринкового або лімітного ордера.

Якщо порівнювати офіційні сайти бірж з обмінниками, то другий варіант вважається більш доступним. Біржі вимагають верифікацію персональних даних, а на обробку запиту йде час.

биткоин

Інструкція з продажу біткоіна через обмінники

Функціонал обмінників криптовалюта нагадує традиційний обмінний пункт, тільки замість євро, долара і гривні тут ходять віртуальні номінали. Продаж біткоіна за допомогою подібного системного арсеналу не вимагає від трейдера ніяких документів. Послідовність дій виглядає наступним чином:

  1. Реєстрація особистого кабінету на сайті обмінника. Це дозволить брати участь в накопичувальних програмах, забезпечить комфорт угод, пов’язаних з торгівлею криптографічними знаками.
  2. Вибір обмінного напрямку.
  3. Заповнення заявки на обмін, де потрібно прописати суму транзакції.
  4. Введення реквізитів.
  5. Підтвердження за допомогою клавіші «я оплатив».

В середньому, угода продажу затягується на годину-півтори. Скасувати операцію продажу біткоіна неможливо. Для забезпечення приватності персональних даних трейдерів обмінники не зберігають реквізити зазначених банківських карт. Продаж біткоіна через криптовалютні термінали не вимагає документального підтвердження для ідентифікації особи торговців.

Вибираючи перевірених криптовалютних представників, трейдери можуть заробити на продажах btc.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.