Субота, 27 Квітня, 2024

Де орендувати ігри та аккаунти на PlayStation 4?

Наявність ігрової консолі допомагає відволіктися від повсякденної буденності, дарує незабутні емоції і скрашує дружнє проведення часу. Для того, щоб відчуття не були одноманітними доводиться купувати безліч ігор для своєї приставки. Останнім часом все більше користувачів віддають перевагу оренді ігор та акаунтів для PlayStation 4. Далі ви дізнаєтеся про особливості та переваги такої оренди.

Переваги оренди ігор та акаунтів

Кому набагато вигідніше орендувати гру та аккаунт, замість того, щоб їх купувати? Для того, щоб відповісти на це запитання, слід дізнатися всі плюси такої оренди:

  • Вартість. Для тих, хто не готовий відразу ж витрачати величезні суми на покупку, відмінним варіантом стає оренда ігор ps4, а також оренда аккаунта для цієї приставки.
  • Смаки. Буває таке, що гра вам зовсім не подобається, а повернути за неї гроші вже не можна. В такому випадку, перед тим як вибрати розвагу до душі, найкраще її протестувати, орендувавши у надійної компанії.
  • Експлуатація. Для тих, хто проводить не так вже й багато часу за своєю PS4, теж підійде оренда аккаунта та ігор. Адже набагато вигідніше брати гру на деякий час, ніж віддати чималі гроші за те, що згодом буде пилитися на шафі.

ігри для ps4

Види взятих в оренду ігор для PS4

Існує три види оренди ігор, від яких залежить те, з якого аккаунта і яким чином ви зможете користуватися приставкою. До них відносяться: оффлайн-акаунти, оренда з активацією і без неї. Перед орендою гри уважно ознайомтеся з особливостями кожної з них:

  1. Офлайн-аккаунт має назву П1. Він дає можливість гри тільки без підключення до мережі Інтернет. До переваг таких акаунтів відносять можливість продовжити гру з того місця, де вона раніше була призупинена.
  2. Оренда без активації носить назву П2. Вона передбачає заборону на активацію консолі і зміну завантажених даних.
  3. Оренду з активацією називають П3. Такий вид оренди дозволяє грати тільки зі свого профілю і вимагає активації консолі на орендований аккаунт. Основною перевагою такої оренди є можливість збереження ігрового процесу і отриманих під час гри трофеїв.

Де найкраще орендувати ігри та акаунти?

Оренда акаунтів та ігор для PlayStation 4 буде приносити користь і задоволення тільки за однієї умови – якщо до вибору орендаря підійти відповідально. Адже ризик придбання краденого аккаунта або підробки гри досить високий, і віддавати гроші за те, що незабаром буде забанено, або взагалі не буде працювати, сенсу немає.

Серед постачальників ігор добре себе зарекомендувала компанія ІГРОSTORE, яка радує користувачів ще з 2017 року. До основних переваг компанії відносяться:

  • адекватна цінова політика;
  • великий каталог продукції для оренди;
  • всі ігри придбані в офіційному магазині;
  • захист від злому акаунтів, що здаються ;
  • наявність акцій і знижок;
  • компетентна служба підтримки.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.