Субота, 27 Липня, 2024

Де замовити доставку їжі з улюбленого ресторану за приємною ціною?

Здавалося, замовити доставку їжі з улюбленого ресторану додому в Києві простіше простого, адже сьогодні існує велика кількість сервісів, які дозволяють це зробити просто та швидко. Однак як бути впевненим в тому, що погана якість обслуговування, запізнення доставки їжі не зіпсує ваше свято? 

Tarantino-family – один з найкращих сервісів доставки улюбленої ресторанної їжі в українській столиці. Цей ресурс дозволяє замовити тільки найкращі страви популярних столичних ресторанів грузинської, китайської, американської, української та інших кухонь. Такими “членами сім’ї” Тарантіно сьогодні є ресторани Муракамі, Папа Джон, Тарантіно, Хачапурі і Вино та інші ресторани Києва.  

Сервіс Tarantino-family дозволяє замовити улюблені суші на сайті https://www.tarantino-family.com/delivery/murakami/ з улюбленого ресторану Муракамі в будь-яку точку Києва і отримати замовлення менш, ніж за 60 хвилин! 

Чому Tarantino-family – сервіс №1 для доставки їжі в Києві? 

Тарантино фемили

“Сім’я ресторанів” надає своїм користувачам приємну систему нарахування бонусів, через яку дуже часто клієнти вибирають саме цей сервіс для доставки улюбленої їжі. Потужною системою є нарахування бонусів з кожного замовлення, які накопичуються, однак скористатися якими можна тільки після активації власного акаунту на сайті https://www.tarantino-family.com/delivery/.  

Програма лояльності на сайті https://www.tarantino-family.com/delivery/papa-dzhon/ дозволяє замовити їжу з приємними знижками та бонусами. До прикладу, популярна піцерія Папа Джон дає змогу замовити другу середню піцу за знижкою 50%, а третю таку піцу взагалі можна тут отримати в подарунок! 

За допомогою сервісу Tarantino-family можна також зробити гарний подарунок для друзів. Зокрема, якщо ваші друзі полюбляють смачно поїсти, то сміливо можна замовити подарунковий сертифікат з доставкою додому. Сертифікатом можна буде скористатися в будь-який час з моменту його придбання до шести місяців.  

Як збирати бонусні бали на сервісі Tarantino-family? 

рестораны тарантино

Для того, щоб почати накопичувати бали на сервісі, потрібно стати учасником програми лояльності. Тут діє дві програми лояльності: одна – безпосередньо на сайті доставки, друга – від ресторану, в якому ви замовляєте їжу.  

Сервіс доставки дозволяє отримувати 10% від оплаченої суми зробленого замовлення. Одна гривня – це один бал до накопичення. Згодом можна буде за допомогою цих балів оплатити повну суму, вказану в чекові. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.