Субота, 20 Квітня, 2024

Розвиток дітей дошкільного віку: як допомогти малюку?

Сучасні діти у віці від трьох років дуже розумні й тямущі.  Іноді, їх думки та вміння правильно мислити просто вражають не тільки батьків, але й оточуючих. Тренування розуму — основа успішного навчання, адже мозок здатний засвоювати величезну кількість інформації. Саме у віці від п’яти років відбувається “стрибок” в розвитку малюка. У цей період можна спрогнозувати успіхи під час навчання в школі й підібрати максимально наближені професії. У цій статті ви дізнаєтеся, як допомогти дитині розвивати ті чи інші навички та розповімо куди звернутися.

Сьогодні, п’ятирічні діти спокійно користуються комп’ютером, телефоном, планшетом, малюють складні картинки, а з конструктора (наприклад, лего) будують неймовірні фігури. Але, іноді обставини складаються таким чином, що батьки не мають сили встигати самостійно сприяти інтелектуальному розвитку свого чада. На допомогу в таких ситуаціях приходять фахівці академії SMARTUM.  Це унікальне місце, в якому ваші діти зможуть навчитися:

  • Ментальної арифметики — методика швидкого додавання, віднімання, множення і ділення в розумі;
  • Мемориці — методика розвитку пам’яті шляхом образного мислення і концентрації уваги на одному, а після і на кількох завданнях одночасно;
  • Лібериці — швидко читання. Така методика, також, вчить розуміти прочитаний матеріал;
  • Спідкубінгу — збір кубика Рубіка на швидкість.

обучение арифметике

Кожна програма, яка представлена ​​в SMARTUM – це унікальність і неперевершений результат. Діти “вбирають” всю інформацію дуже швидко. Кожен курс сприяє інтелектуальному розвитку вашого малюка, навчанню чомусь новому, що обов’язково стане в пригоді в майбутньому.

Розвиток дитини до школи

Діти дошкільного віку мають потребу в практичному та інтелектуальному розвитку, також в логічному і творчому мисленні. Для того, щоб ваша дитина отримувала необхідні знання правильно — необхідне навчання, а саме:

  1. Сприйняттю. У пізнавальному процесі;
  2. Пам’яті;
  3. Уваги. Важливий процес — батьки повинні правильно “перемкнути” дитини з ігрового процесу на процес навчання.

Саме розумовий інтелект є основою основ, хоча розсудливість і кмітливість теж не мало важливий фактор.

Такі навички, бажано, розвивати ще з раннього віку під час пізнання. Ближче до трьох років малюки дуже допитливі, а впізнавана інформація запам’ятовується краще.

До п’яти років діти частіше самостійно бажають пізнавати інформацію, аналізувати її, навчатися новому, порівнювати й так далі.

обучение

Чому варто звернутися в SMARTUM?

Унікальність методик, за допомогою яких навчаються діти дошкільного віку і підлітки, сприяють правильному, а головне захоплюючому пізнання наук. Також, під час проходження курсу ваших малюків навчать концентруватися на одному, тренувати швидкість мислення, гнучкість розуму і запам’ятовувати отриманий матеріал.

Академія SMARTUM має офіси по всій Україні та доступні кожному з батьків. До речі, перше заняття тут абсолютно безкоштовно. Запис можна зробити телефоном або в режимі онлайн. На цьому занятті ваша дитина спробує навчатися за новими методиками, а тренер — оцінить здібності та рівень підготовки майбутнього учня.

Заняття проходять в групах, по 10-12 осіб, відповідно до вікової категорії.

По закінченню курсу ваша дитина буде з легкістю сприймати, запам’ятовувати та аналізувати всі отримані навички, і, найголовніше, з легкістю застосовувати ці знання в реальному житті.

Такий заклад стане саме тим місцем, в якому діти наблизяться до мрії стати успішною і впевненою особистістю.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.