Субота, 20 Квітня, 2024

Святкування Нового року

Святкувати Новий 2020 рік можна по-різному. Обираючи відпочинок закордоном, варто приділити увагу такому моменту, як бронювання авіабілетів. Адже які б прекрасні вихідні ви б не планували, без раннього бронювання нічого не вийде.

Вперед в Польщу

Варто відмітити, що в Краків, Гданськ, Вроцлав літають лоукостери, тому можна встигнути придбати дешеві авіабілети. Сусідня країна влаштовую по-справжньому запам’ятовуючі свята. Вони приємно вас здивують. Головний ринок в цьому році буде працювати з 29 грудня до 7 січня кожного дня. Всі бажаючі зможуть з 9:00 до 20:00 накупити сувенірів, спробувати традиційні смаколики та напої, насолодитися атмосферою свята.

До гірськолижного курорту Закопане від Кракова можна добратися всього лиш за час їзди. Таким чином, побачивши багато чого, ви зможете разом з цим покататися на лижах, комфортно і в той же час активно провести відпочинок.

Вперед в Австрію

Особлива атмосфера править в Відні. В цей період місто неначе перетворюється на казку. До 6 січня буде працювати головна різдвяна ярмарка, каток під відкритим небом.

Тут можна прекрасно зустріти Новий рік, як в компанії близьких людей, так і з дітьми. Регулярно проводять для дітей майстер-класи, вони захоплено створюють ангелів, готують ароматне печиво, оформлюють новорічні іграшки.

Дух свята наповнює повітря, всюди містян та гостей міста очікують приємні сюрпризи.

Вперед в Чехію

Це ще одне місце, де можна зустріти Новий рік. Тут ярмарка продовжується до 6 січня, але подивитися дійсно буде на що. Це святкові концерти, яскраві фестивалі. Місто прикрашають відповідним чином, Вацлавська площа наповнена вогнями. В повітрі відчувається аромат гарячого глінтвейну та кориці, хочеться під бій курантів насолоджуватися цим, загадуючи бажання.

Новорічний салют на площі і незвичайна атмосфера допоможуть вам перенестися в казку, повірити в те, що чудеса дійсно існують.

Звичайно, часу роздумувати залишається все менше, але ознайомившись з цікавими варіантами, ви зможете обрати. Новий рік закордоном – це не мрія, все реально. Повірте, таке свято пройде комфортно, весело, і ви не втратите всі свої збереження на його організацію. Пам’ятати про таке свято ви будете ще довго. В компанії з друзями, з рідними, чи з коханою людиною – таке святкування стане чудовим початком 2020 року.

Свято

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.