П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Особливості обслуговування автомобіля

Можна виділити ряд корисних порад стосовно збільшення експлуатаційного терміну автомобіля. Це в більшій мірі стосується технічного та своєчасного обслуговування. Використовуючи їх на практиці, ви доб’єтеся потрібного ефекту.

Технічне обслуговування

Всі водії пам’ятають про регулярне технічне обслуговування автомобіля. Важливо, для прикладу, щоб  гальмівна рідина своєчасно замінювалась.

Гідравлічна гальмівна система автомобілів приводить до стискання рідини. В сервісних книгах вказаний орієнтовний термін заміни, котрий прирівнюється до 2-3 років, або ж раз в 40 000 – 60 000 кілометрів необхідно проводити дану процедуру. Якщо не проводити заміну, а їздити далі на старій гальмівній рідині, тоді волога, котра накопичується, може спровокувати корозію всередині гальмівної системи.

Ціни знаходяться в діапазоні від 275 до 548 гривень. Щоб підібрати правильну гальмівну рідину, необхідно познайомитися з вимогами автомобіля.

Гідравлічне масло та присадка

Варто відмітити, що масло для гідравліки представляє собою спеціальну серію рідин, котрі необхідні для обслуговування рульового гідроусилення. Поворот руля завдяки цьому маслу стає більш податливим та слухняним. В залежності від типу базової основи, вмісту пакету присадок, залежить термін служби рідини. Ціни починаються від 198 до 687 гривень.

В Україні присадка в дизель користується попитом, її рекомендують спеціалісти, адже це уберігає від передчасного зносу певних комплектуючих мотору.

Присадки для дизельних двигунів позитивно впливають на роботу мотору, на витрати. Після регулярного додавання присадки в дизельне паливо, ви відмітите відсутність нагару на соплах, нормальну пропускну здатність. Завдяки подібним маніпуляціям, потужність двигуна не знижується.

Варто пам’ятати, що набагато дешевше обійдеться своєчасна та якісна заміна. Ціни на масла, наприклад, змінюються в залежності від виробника та якості продукту. В Києві є можливість замовити все необхідне на сайті.

Перевірити автомобіль, провести заміну, можна в Києві, в автосервісі Oiler. Можливе сервісне, технічне обслуговування в Відрадному районі, Троєщині, Лук’яновці, Деміївці, Окружній, на Печерську. Місія компанії полягає в тому, щоб зробити людину щасливою на справному автомобілі. На сьогоднішній день компанія Oiler обслуговує приблизно 188 авто в день, що вже говорить про довіру, надійність, високу якість автосервісу.

Обслуговування

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.