Вівторок, 19 Березня, 2024

Відео з віртуальним телеведучим набирає популярності серед киян

Спочатку робот Софія, потім віртуальний ведучий…Чим далі здивують мешканців столиці?

Дійсно штучний інтелект почав займати у нашій інформаційній сфері вагоме місце. Чому ролик з віртуальним ведучим так здивував киян – читайте на kyiv-future.com.

Він підозріло схожий на популярного китайського телеведучого Чжан Чжао. З першого погляду відрізнити майже не можливо. Видає лише синтезований голос.
Новий ведучий працює дуже оперативно: він збирає за хвилину всі останні новини, не втомлюється та не плутає слова підводок.

Винахідники кажуть, що цей ведучий просто ідеально підходить для ведення трансляцій та довготривалих телеефірів.

Кияни згадують події 2013-2014 років і розповідають, що такий ведучий міг би стати корисним під час стримів з вулиці Грушевського та Майдану. Саме у ту зиму події змінювалися щохвилини і глядач у Донецьку, Львові, Полтаві не завжди розумів, що відбувається в даний момент з протестуючими.

Такий анімований персонаж допоможе знизити вартість на гонорари реальним дикторам. Більше того, за допомогою графіки можна створити унікального бренд-амбасадора проекту.

Єдиний недолік – емоції та мова. Виглядає на даний момент це дуже примітивно.
Наші користувачі соціальних мереж вже відмітили, що складається враження, що у реальної фотографії анімували очі та губи.

Голос звучить монотонно і вже на другій підводці втомлює глядача.

Тим не менш, його автори заявляють, що не припинять роботи над новим ведучим, поки той не стане схожим на реальну людину.
Потреба у такій інновації – колосальна. 

Медіа-простір оновлюється із страшенною швидкістю. І, якщо 79 років тому було потрібно 4 дні, аби весь світ дізнався про початок Другої світової війни, то зараз достатньо 15 хвилин.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.