П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Кияни побачать 3D модель собаки супер-героя

Творці українського фантастичного сімейного фільму «Фокстер і Макс» вперше показали анімаційне зображення головного героя – собаки-наноробота Фокстера. Кyiv-future.com.ua дізнавався деталі.

Пес Фокстер – супергерой нано-робот, а сьогодні ще й справжня зірка YouTube, перший український собака-влогер. За словами творців графіки у фільмі «Фокстер і Макс», це буде перший в Україні головний герой фільму в 3D, який говорить, взаємодіє з навколишнім світом, висловлює емоції і такий персонажной анімації в українському кіно ще не бачили.

У фільмі«Фокстер і Макс» багато складних ефектів, пов’язаних з нано-роботами, складні Full CG сцени, а загальний обсяг графіки – понад 500 шотів. Вся ця кропітка робота для того, щоб фільм вийшов дійсно цікавим для глядача, з максимально якісною картинкою.

Над картиною ще активно працюють і це не фінальний варіант зображення Фокстера. Як підмітив VFX-продюсер фільму, головна складність у тому, щоб об’єднати бачення всіх учасників творчої групи фільму в одному герої і при цьому врахувати всі технічні аспекти для того, щоб в подальшому при анімації і створенні візуальних ефектів модель виконувала завдання, які на неї покладені.

Прем’єра картини планується восени 2019.

«Фокстер і Макс» – фільм про пригоди хлопчика і пса-супергероя від режисера Анатолія Матешко.

За сюжетом, школяр Макс знаходить балончик з нано-фарбами, і малює графіті собаки. Несподівано, намальоване хлопцем графіті оживає і перетворюється в собаку-нанороботів з суперможливостями. Про це дізнається небезпечний злочинець і починає за ними полювати. Головного героя, хлопчика Макса, грає юний актор Богдан Козій. Це перша його роль в повнометражному кіно. Виробництвом фільму «Фокстер і Макс» займається кінокомпанія «Prоnto Film», а над сценарієм працювали канадський сценарист Скотт Паризьен і Анастасія Матешко. Фільм знятий на замовлення Держкіно.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.