Вівторок, 30 Квітня, 2024

Коли демонтують Шулявський міст

 

Kyiv-future.com.ua повідомляє, що ще з січня цього року багато водіїв автотранспортних засобів почали скаржитися на те, що покриття «втомленого» Шулявського шляхопроводу, м’яко кажучи, не відповідає стандартним нормам. У Київській міській державній адміністрації про стан цього важливого транспортного об’єкта знають, тому оперативно повідомляють, що в зв’язку почастішали претензіями, розпочато ремонтні роботи поки що тільки на мосту.

Розмови про необхідність реконструкції цього об’єкта інфраструктури столиці тривають понад два роки. І протягом цього часу терміни демонтажу постійно змінюються.

Представники комунального підприємства «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд», відповідального за реконструкцію транспортної розв’язки Шулявського шляхопроводу, повідомляють, що перекриття руху транспорту через основний проїзд цього шляхопроводу та його демонтаж попередньо заплановані на 15 березня 2019 року.

Розв’язку планують побудувати з трьома з’їздами й кілометровій велодоріжкою ширина, якої сягатиме двох метрів.

Слід зазначити, що це один із найбільших і масштабних інфраструктурних об’єктів Києва, реконструкції якого з нетерпінням чекають мешканці столиці. Оскільки, скільки буде тривати ремонт Шулявського моста, з’ясувати Kyiv-future.com.ua не вдалося, будемо сподіватися, що всі роботи не розтягнуто на довгі роки. До речі, після реконструкції транспортної розв’язки на перехресті проспекту Перемоги та вулиці Гетьмана, буде ремонт проїжджої частини об’їзних дорого вулицями Нестерова, Цедіка, Гарматній і Виборзькій.

Як бачимо, цей шляхопровід – дуже важлива транспортна розв’язка. І до того сильно хочеться, щоб в цьому напрямку Київ ставав містом, комфортним для його жителів і гостей.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.