Вівторок, 30 Квітня, 2024

На Позняках затримали домушника

В столиці на жил масиві Позняки правоохоронці затримали домушника. Далі на kyiv-future.com.ua.

Про це повідомили в прес-службі поліції.

Зокрема, до правоохоронців звернувся місцевий мешканець, який став жертвою злодіїв. Чоловік повідомив про те, що його квартиру за адресу проспект Петра Григоренко, обікрали. Місцевий мешканець заявив, що пограбування оселі сталася в денний час.

На місце злочину виїхали оперативники, які встановили, що невідомий чоловік зламав замок у дверях та незаконно виніс речі із чужого житла.

Після чого копи переглянули відеозаписи з камер спостереження. Правоохоронці  провели перевірку підозрюваних, яких вже притягали до кримінальної відповідальності за подібні злочини. Після  чого була встановлена особа підозрюваного у пограбуванні.

Грабіжником виявився тридцятисеміричний киянин. Правоохоронці знайшли у нього викрадені коштовності та набір інструментів, якими від користувався, коли потрапляв в чужі квартири. Всі коштовності були вилучені правоохоронцями.

Чоловіка затримали. Суд обрав йому  запобіжний захід.  Наразі чоловік знаходиться під вартою.  Киянину загрожує  до шести років ув’язнення.В рамках кримінального провадження правоохоронці встановлюють причетність підозрюваного до аналогічних правопорушень.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.