Вівторок, 30 Квітня, 2024

«Полярний експрес» вже в дорозі! У Сирецькому парку дитяча электричка відкрила зимовий сезон

Напередодні новорічних свят на День святого Миколая на території Сирецького парку традиційно почали курсувати дитячі електрички. Більше на сайті kyiv-future.com.ua.

Тепер кожна дитина зможе побувати в тому самому чарівному поїзді з яскравими вогниками, який у новорічному фільмі «Полярний експрес» їхав до резиденції Санта-Клауса. Він вирушає з Сирецького парку на вокзал станції «Київ-Пасажирський», після чого їде близько 2 годин по місту.

У прес-службі укрзалізниці повідомили, що дитячі потяги курсуватимуть до 30 січня 2022 року по суботах, неділях та святковим дням з 10:30 до 18:50 та відправлятимуться кожні 40 хвилин, тому всі бажаючі обов’язково вспіють на них покотитися.

Пасажири «Полярного експресу» зможуть побачити 27 стел з інформацією про обласні центри України, помилуватися зимовими краєвидами Києва, а також дізнатися про історичні пам’ятки та цікаві факти міста.

Для того щоб дітям та дорослим було комфортно у поїзді, його вагони вирішили утеплити мінеральною ватою та інтегрувати систему опалення. Так що навіть у морозні дні в них точно не буде холодно!

Крім цього, у кожному вагоні встановлені камери відеоспостереження та великі екрани для перегляду корисних відомостей про столицю та мультфільми.

Вартість квитків на поїзди «Полярний експрес»:

100 грн — для дорослих;

50 грн — для дітей старше 3 років;

безкоштовно — для дітей до 3 років;20 грн — вхід до Музею історії «Південно-Західної залізниці».

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.