П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Найпопулярніші косметичні процедури

У всі роки, в усі віки головним прагненням жінок було виглядати привабливо. Красиві жінки мали величезний вплив на хід світової історії. Згадаймо хоча б Клеопатру – останню з фараонів і першу з жінок-політиків. Завдяки унікальному поєднанню розуму і краси, їй були підвладні не тільки сильні і, здавалося б, незалежні чоловіки, а й цілі держави.

У ті часи, щоб залишатися красивими, жінкам доводилося користуватися хитромудрими рецептами у вигляді ванн з молока, свинцевих білил і сурми. Ретельна епіляція тіла – була також невід’ємною процедурою з догляду за собою. Але незважаючи на складність і болючість процедур краси, кожна добропорядна жінка, не дозволяла собі запускати своє тіло.

Сучасним красуням пощастило набагато більше – нинішня б’юті-індустрія пропонує величезний спектр послуг з догляду за собою і позбавлення від косметичних недоліків. Зокрема, з широким переліком косметичних процедур, а також особливостями їх проведення ви можете ознайомитися на сайті https://salonslim.com.ua.

Ось уже кілька років поспіль, найбільш популярними серед сучасних леді є ін’єкційна косметологія, лазерна епіляція та лікування целюліту. Розглянемо по порядку.

«Уколи краси». Кожна жінка потайки мріє про вічну молодість. Однак, на жаль, ніхто не може залишатися молодим вічно. На щастя, сучасна естетична медицина може багато чого запропонувати, щоб продовжити молодість обличчя і тіла. Це може бути як ін’єкційна біоревіталізація, так і уколи ботоксу, диспорту або філерів. Незважаючи на те, що всі ці види уколів мають різну мету, багато жінок вже по достоїнству оцінили їх ефект.

Лазерна епіляція. Ще десять років тому, чутки про можливість видалення рослинності на тілі на довгі роки, були на кшталт міфу. Сьогодні ж, все більше й більше жінок вдаються до цієї послуги і залишаються задоволені гладкими ніжками і доглянутою зоною бікіні.

епіляція

Протягом тривалого часу боротьба із зайвою рослинністю на тілі здійснювалася за допомогою бритви, воску, цукрової пасти, електролітичних механізмів. Крім болючості, дані процедури вельми часто залишали сліди. Золотим стандартом видалення зайвого волосся на сьогодні є лазерна епіляція. Завдяки новітнім технологіям, дискомфорт під час проведення процедури мінімізується, час, що витрачається, є незначним, а ефект практично постійним за умови відсутності гормональних збоїв. Слід врахувати, що темні волоски є більш сприйнятливими до лазеру, ніж пушкові світлі.

Антицелюлітний масаж. На жаль, до целюліту схильні жінки різного віку, форм і розмірів. Слід розуміти, що лікування целюліту – справа комплексна. Від нього неможливо позбутися тільки за допомогою чарівного крему, дієти або вправ.

Однак гарна новина полягає в тому, що значну допомогу в боротьбі з цим непривабливим станом шкіри може надати спеціальний масаж. Він може бути як мануальним, так і апаратним.

Антицелюлітний масаж не розтопить жир, для цього передбачені інші процедури. Однак саме він допоможе зменшити візуальний ефект «апельсинової кірки». Дуже бажаним є поєднання даного масажу з правильною дієтою та фізичними вправами.

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.