Вівторок, 23 Квітня, 2024

Головний тренд в автостайлінгу

Чи доводилося вам бачити на вулицях міста автомобілі, від яких неможливо відірвати погляд? Цікавий, а часом – химерний колір, незвичайна текстура … На думку більшості, виглядати подібним чином, можуть собі дозволити лише автомобілі екстра-лакшері класу. «Куди вже нам» – зітхають власники всюдисущих, але вельми надійних «фольксвагенів» і «шкод». Однак мало хто знає, що досягти вау-ефекту в стайлінгу свого залізного коня не так вже й складно. Потрібно лише знати способи.

А секрет власне в тому, що серед інших авто-трендів, останнім часом, особливою популярністю користується покриття автомобіля вініловою плівкою. Так! Саме за допомогою автовінілу можна «перефарбувати» машину в колір стегон переляканої німфи або домогтися відтінку жаби в непритомності. На сьогодні, колірна палітра вінілового покриття для авто налічує понад 100 відтінків. Однак, не кольором єдиним. Плівки бувають і різних текстур. Так що, «одяг» можна підібрати на будь-який смак.

Вінілові плівки avery dennison – це швидкий, простий і доступний спосіб проапгрейдити зовнішній вигляд вашого автомобіля. Класичний глянцевий, елегантний матовий, епатажний сатиновий або брутальний шліфований – все це було б неможливим при використанні простої автомобільної фарби.

винил

Ваш автомобіль дає пряме уявлення про те, хто ви, який ви, і чим займаєтеся. Отже, широкий вибір вінілових покриттів дозволить максимально точно показати ваш індивідуальний стиль. Важливою перевагою вінілової плівки для авто є можливість її зняття без шкоди для фарбового покриття автомобіля.

Слід зазначити, що крім естетичної функції, плівка з вінілу захищає поверхню автомобіля від шкідливих впливів навколишнього середовища, дорожніх хімічних речовин, дрібних подряпин. Якщо ви хочете зберегти якісне покриття вашого нового автомобіля – сміливо покривайте його плівкою! Термін служби такого покриття в середньому становить 5-7 років. Тут визначальним фактором є особливості експлуатації авто, а також ретельність догляду.

Потрібно сказати, що грає роль також і вид вінілу. Матовий кольоровий вініл має більш короткий термін служби в силу того, що на ньому немає прозорого покриття, що захищає плівку. Глянцеве покриття має прозорий ламінат, який забезпечує більш сильний захист.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.