П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Чим зайняти хлопчиків: 3 варіанти спокійних ігор

Хлопцям подобається уявляти себе супергероями, відважними рятувальниками, поліцейськими, будівельниками, влаштовувати гонки, конструювати, тому їх можна зайняти і спокійною грою. Експерти інтернет-магазину «Будинок іграшок» підкажуть кілька ідей для дозвілля.

Гра з трансформерами

Для хлопчиків трансформер – ідеальна іграшка, тому що поєднує відразу два захоплення: бойового робота і машинку, які чарівним чином перевтілюються один в одного. Прототипами трансформованих моделей стали розумні інопланетні роботи автоботи з популярних мультсеріалів і фільмів для дітей. В основі легенди лежить одвічна ідея боротьби добра зі злом. Автоботи борються з іншими мислячими машинами – десептиконами, щоб врятувати людство від загибелі. Тому гра з трансформерами і захоплює, і навчає боротися за добро.

Типологія машин, в які трансформуються роботи, різноманітна. Це легковики, всюдиходи, вертольоти і навіть ракети. Конструкція «2 в 1» урізноманітнює гру. Спочатку хлопчики можуть розіграти військові баталії з роботами, а потім трансформувати їх в авто і влаштувати азартні гонки. А просунуті моделі поєднують робота з двома засобами пересування.

игры

Будівництво міста

Конструювання елементів міської інфраструктури і подальша гра з зібраними моделями – чудове заняття для хлопчиків. Для цих цілей підійде один з комплектів лінійки Lego City.

Серія конструкторів включає в себе тематичні набори для моделювання міських об’єктів: будинків, освітніх і медичних установ, пожежних, поліцейських і митних ділянок, лікарень, вокзалів, стадіонів і т. д. Сюди ж включені гірничодобувне підприємство, заміська ферма, арктична станція і космодром. Є окремі набори для будівництва міських вулиць і кварталів, моделювання муніципального транспорту, поліцейських і пожежних автомобілів, карети швидкої допомоги, катери берегової охорони, вертольоти і обслуговуючих їх людей.

За допомогою «Лего Сіті» можна створити мініатюрну копію реального міста і розігрувати сценки з його життя.

Залізна дорога

З моменту своєї появи іграшкова залізниця стала однією з кращих хлоп’ячих забав, яка не набридає і підходить для будь-якого віку.

Сучасна іграшка нагадує справжню залізну дорогу з рейками, вагонами, переїздами, тунелями, перонами, шлагбаумами і світлофорами. Інтерактивні моделі обладнуються спецефектами (освітлення, гудки, стукіт коліс, дим з паровозної труби), що робить іграшку реалістичнішою. Збирати рейки і грати можна в поодинці або в компанії друзів. У будь-якому випадку заняття буде цікавим.

Захопити хлопчика нескладно. Виробники дитячих товарів подбали про те, щоб батькам було з чого вибрати. При покупці ігрових наборів орієнтуйтеся на інтереси дитини – і проблема, чим зайняти бешкетника, вирішиться сама собою.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.