Субота, 27 Квітня, 2024

Ортопедичні устілки для здоров'я ніг

 

Практично кожна людина веде сьогодні дуже активний спосіб життя. Кожен день ми проходимо значні відстані. Відповідно, наш опорно-руховий апарат отримує величезні навантаження. Першим бар’єром, який приймає на себе всі удари під час ходьби, є стопа. Від її здоров’я залежить стан всього опорно-рухового апарату і внутрішніх органів. Якщо стопи не будуть гасити удари і правильно розподіляти навантаження, під кінець дня вони сильно болітимуть.

Якщо ваші ноги піддаються сильного навантаженню, кращий спосіб правильно його розподілити — носити спеціальні ортопедичні устілки. Хоча багато лікарів рекомендують їх тільки людям із захворюваннями опорно-рухового апарату, вони можуть запобігти різні ускладнення навіть у цілком здорової людини. Розглянемо, чим корисні ортопедичні устілки.

ортопедичні устілки

Особливості ортопедичних устілок

Якщо опорно-рухова система працює з порушеннями, страждають і інші внутрішні органи: печінка, нирки, сечовий міхур, шлунок, серце, легені, хребет, кровоносні судини. Навіть якщо вдається уникнути серйозних наслідків, до кінця дня виникає печіння і сильні болі в ногах.

Купивши ортопедичні устілки в Україні, ви помітите, як ноги втомлюються не так швидко, проходять симптоми варикозного розширення вен, шум у вухах, головні болі, а також поліпшується загальний стан. Тому важливо ретельно поставитися до вибору цього аксесуара.

Устілки ортопедичні в широкому асортименті представлені в магазині ортопед. Якщо вам потрібні ортопедичні устілки, купити їх можна у нашому магазині. Зверніться до нас, і ми допоможемо зробити правильний вибір.

Користь ортопедичних устілок

Якщо у вас слабкі зв’язки зводу стопи, вам доводиться носити незручне взуття, при цьому ви проводите більшу частину дня на ногах — ви в групі ризику. Щоб уникнути плоскостопості, варто використовувати ортопедичні устілки. Купити їх можна, порадившись з лікарем-ортопедом.

У чому їх користь?

  • Поліпшення кровообігу в стопах і ногах. Тому такі вироби особливо корисні при варикозних захворюваннях вен.

  • Поліпшення роботи опорно-рухового апарату.

  • Скорочення періоду реабілітації після травм і оперативних втручань.

  • Зниження больових відчуттів в стопах, суглобах і спині.

  • Попередження поперечної плоскостопості, що вкрай важливо для жінок, які люблять носити взуття на високих підборах.

  • Рівномірний розподіл навантаження.

  • Активна підтримка стопи при заняттях спортом.

 

Як підібрати ортопедичні устілки

Вибираючи устілки, варто враховувати наступні моменти:

  • рекомендації лікарів-ортопедів;

  • тип взуття, з яким ви збираєтеся використовувати виріб;

  • мета придбання;

  • супутні захворювання.

Де купити ортопедичні устілки?

У магазині Ортоп ви можете вибрати величезну кількість моделей високої якості. Ціни на ортопедичні устілки у Києві залежать від категорії, проте вони залишаються доступними кожному. Відвідайте наш сайт або зателефонуйте на гарячу телефонну лінію. Ми з радістю відповімо на всі ваші запитання.

ортопедичні устілки

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.