П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Баштові крани в оренду

На будівельних майданчиках, де потрібні довгострокові рішення для навантаження-розвантаження матеріалів з високою пропускною здатністю, оренда баштового крана вже давно є кращою послугою. Пропонується вибір моделей Liebherr з різною висотою, довжиною і вантажопідйомністю стріли.

Критерії вибору баштових кранів Liebherr

Liebherr серії К оптимізовані для транспортування, а зовнішні габарити передбачають монтаж на невеликих майданчиках. Швидкість монтажу забезпечується механізмами підйому. 34 К і 63 К застосовують в будівництві будинків середньої поверховості.

Серія кранів Liebherr EC відрізняється від К конструкцією вежі, що має верхній поворотний механізм, що значно покращує оглядовість, маневреність. Перевезення і збірка модульними секціями дозволяє змінювати висоту підйому гака, адаптувати кран для вирішення конкретних завдань: монтаж вітряних електростанцій, складних будівельних конструкцій і т.д.

Крани EC-H легкі при транспортуванні, швидкі і прості в установці, а також є інноваційними в оснащенні двигуна. Клас продуктивності охоплює середні і великі будівельні проекти. Окремі складальні секції транспортують в порядку складання. Система електронного моніторингу (EMS) є стандартним обладнанням.

Вигідні умови оренди баштового крана Liebherr

Послуги крана компанії «Віра Кран» можна знайти як в класичних будівельних, так і промислових масштабних проектах в Україні. Компанія зарекомендувала себе як надійного партнера з оренди будівельної техніки. Переваги роботи з «Віра Кран»:

  1. Транспортування, розвантаження на підготовлений замовником майданчик.
  2. Монтаж фахівцями компанії.
  3. Забезпечення дозвільною та технічною документацією.
  4. Техобслуговування, ремонт, постачання запасних частин.
  5. Оренда на весь термін договору з можливістю пролонгації.
  6. Демонтаж після закінчення терміну договору.

Детально опрацьовуються пункти зобов’язань і прав обох сторін. Обумовлюються терміни дії договору, технічна, технологічна і фінансова частини.

Парк баштових кранів компанії постійно оновлюється новими комплектуючими: кабіни, дистанційне електронне управління, двигуни, системи блокувань і захисту, з’єднувальні елементи, лебідки, ролики, інші запчастини. «Віра Кран» має в штаті кваліфікованих монтажників баштових кранів, що мають допуск до роботи на висоті, здатних в короткі терміни змонтувати баштовий кран на підготовлену площадку.

Кранова техніка Liebherr, німецького виробництва, відрізняється високою якістю і ціною. Для Замовника вигідніше працювати на орендованому крані, ніж звалити на себе тягар відповідальності: тримати фахівців з монтажу, піклуватися про обслуговування, стежити за справністю, термінами переогляду кранів.

Баштовий кран liebherr етапи монтажу

Кранову техніку доставляють до Замовника транспортом компанії. Обумовлюються умови доставки, вивантаження на будівельному майданчику. Це один з відповідальних моментів оренди: важливо уникнути пошкодження устаткування при транспортуванні і вивантаженні. Комплектація складальними елементами башти та стріли готуються на виробничій базі, потім складається акт з переліком входить в оренду обладнання. Після закінчення оренди Замовник додає акт здачі з переліком несправностей (дефектна відомість) якщо такі будуть.

Після вивантаження обладнання бригада монтажників приступає до монтажу. Залежно від поставленого в оренду баштового крана, в початковій стадії монтажу може знадобитися допоміжна техніка крана. Ця умова теж обмовляється в пунктах договору оренди. Відповідальність за справність крана покладається на представника компанії «Віра Кран». Він же відповідає за дотримання техніки безпеки монтажниками.

Після монтажу стріли і візки настає етап оснащення підйомної лебідки та блоку гака сталевим канатом. Хто зі сторін буде закуповувати трос для оснащення, теж обмовляється в пунктах договору. Діаметр і конструкція каната повинні відповідати паспортним даним крана. Порушення цих вимог призведе до передчасного зносу каната або обриву.

Фахівці компанії відповідально підходять до оснащення підйомних і рухомих елементів крана. Такий підхід мінімізує витрати на ремонт в процесі експлуатації. З Замовником обумовлюються терміни профілактичного огляду і тестування роботи кранового обладнання.

Оренда крана liebherr в Україні

«Віра Кран» – провідний постачальник послуг з оренди кранів в Україні. На кранову техніку, яку здають в оренду, є технічна документація і керівництва по збірці і експлуатації. Сервісне обслуговування, зданої в оренду будівельної техніки, гарантує бездоганну роботу до закінчення орендного терміну. Отримайте консультацію менеджерів для оптимального підбору крана за ціною оренди.

Компанія «Віра Кран» орієнтована на високий рівень обслуговування, сприяє ефективності роботи на будівельному майданчику, надаючи якісне обслуговування.

Оренда крана у «Віра Кран» – ваш кращий вибір. Заходьте на сайт компанії virakran.com і отримаєте розширену інформацію про наявну кранову техніку.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.