Четвер, 25 Квітня, 2024

Будинки, що будуються в місті Одеса

Будівельна компанія «Будова» зводить і продає нерухомість в різних районах Одеси і Одеської області. Новобудови «Будова» – це житлові будинки, комерційні приміщення та громадські об’єкти.

Профіль

В архіві компанії багато проектів. Це супермаркети і бізнес-центри, промислові цехи і заводи, але в першу чергу – житлові будинки. При зведенні об’єктів компанія самостійно контролює всі етапи робіт: проектує і створює дизайн житлового комплексу, будує будинок і проводить оздоблювальні роботи, оформляє документи і вводить житловий комплекс в експлуатацію. Тому «Будова» контролює всі технічні процеси при будівництві та здає об’єкт в строк.

Принципи

Ідея «Будова» – це інноваційне будівництво. Матеріали закуповуються у європейських виробників – NOE (Німеччина), EDILTECO (Італія) і VAUTESN (Польща). Це допомагає «Будова» використовувати високі технології при будівництві будинків. Ось деякі з них:

  • метод тунельної опалубки. При такому методі будівельники спочатку зводять залізні конструкції стін, а потім заливають їх бетоном. Якість і міцність таких стін вище, ніж у звичайних. А час будівництва – коротше. За один місяць зводяться до шести поверхів будівлі;
  • декоративні наливні підлоги. Створюються за допомогою спеціальних сумішей, які формують міцні безшовні підлоги після застигання. Таке покриття легко чистити пилососом, важкі меблі не залишають слідів. А термін використання таких підлог більше 20 років;
  • високотехнологічні матеріали для тепло- і звукоізоляції. Вони використовуються в усіх житлових приміщеннях «Будова». Полістиролбетон, який використовується для ізоляції, міцний, поглинає звуки і ізолює тепло краще за інші матеріали.

Готові житлові комплекси

Найкраще про компанію розкажуть вже здані новобудови в Одесі, з повним списком яких ви можете ознайомитися на офіційному сайті https://budova.ua/sales/realty-odessa/.

ЖК «Мандарин» – два 24-поверхових будинки в Приморському районі по вулиці Канатна 122. У комплексі враховані десять планувань одно-, дво- і трикімнатних квартир від 40 до 86 м2. Передбачена підземна парковка і торгові приміщення. У квартирах встановлені металопластикові вікна і балконні двері, однокамерні склопакети, а підлоги виконані з полімербетону – екологічно чистого матеріалу, що добре поглинає звук і ізолює тепло. Територія навколо будинків вимощена плиткою, добре висвітлюється вночі. У комплексі є дитячий майданчик і лавки для відпочинку, а потрапити у двір можна тільки за допомогою електронного пропуску.

ЖК «Новий Берег» – це 24-поверховий будинок на Фонтані в 7 хвилинах від моря. Комплекс складається з одно-, дво- і трикімнатних квартир від 43 до 147 м2. У більшості квартир панорамні вікна з видом на море. При будівництві квартир були враховані технології «розумний будинок» – системи опалення та кондиціонування знаходяться під постійним контролем і автоматично включаються або вимикаються при необхідності. У будівлі також передбачені комерційні приміщення, апартаменти і офіси. Передбачена підземна парковка. На території, що охороняється знаходяться спортивний та дитячий майданчик, а також лавки для відпочинку жителів.

Житлові комплекси, що будуються

Якщо ви плануєте купити квартиру в Одесі, зверніть увагу на комплекси компанії, що ще будуються:

  • Апарт-комплекс «Літературний» підійде покупцям, які хочуть мати квартиру у моря. Комплекс знаходиться в 100 метрах від парку «Юність», а до пляжу пішки 10 хвилин. Передбачені планування від 25 по 56 м2. Квартири можна об’єднувати. Комплекс знаходиться на першому етапі будівництва – облаштуванні фундаменту. Але замовити квартиру можна вже зараз.
  • ЖК «Скай Сіті» – лідер продажів серед споруджуваних проектів. Знаходиться в Київському районі на вулиці Варненська. Складається з 5 будинків по 23 і 24 поверхи з плануванням від 23 до 93 м2. Комплекс розрахований на покупців з сім’ями. Навколо знаходяться дитячі сади, школи, а до торгового центру їхати 8 хвилин. Комплекс обладнаний підземною парковкою – машини не будуть стояти у дворі, спортивними та дитячими майданчиками – дітям буде, де грати, а територія комплексу охороняється – ваші діти будуть у безпеці.
  • ЖК «Омега» – вже наполовину добудований комплекс поруч з парком ім. Горького і площею Толбухіна. Це житловий район зі школами, дитячими садами і торговими центрами в кроковій доступності. Крім квартир в комплексі будуть підземна парковка, апартаменти і офіси. Передбачені планування від 43 до 85 м2 – комплекс підійде як сім’ям, так і людям, які живуть самостійно. Є можливість купити квартири зі знижкою.
  • ЖК «Михайлівський містечко» – десять житлових будинків від 18 до 20 поверхів. Знаходиться в центрі міста в районі Молдаванка – навпаки Михайлівській площі. Як і в інших ЖК «Будова» в «Михайлівському містечку» передбачені підземна парковка на 250 місць, дитячі майданчики, зони відпочинку. Секції 1-6 вже здані в експлуатацію, а в інших вже ведуться фасадні роботи. Можна отримати квартиру в розстрочку.
  • ЖК «Чотири сезони» також знаходиться в Приморському районі недалеко від моря. Це житло класу люкс з розвиненою інфраструктурою: поруч парк, сквер, дитячі садки, школи та торговельні центри. Існують планування від 44 до 102 м2. Крім квартир в комплексі передбачені офіси, комерційні приміщення. «Чотири сезони» обладнаний підземною парковкою, спортивним та дитячим майданчиками. Територія охороняється.

Біля кожного житлового комплексу встановлені онлайн камери, які показують, як будується об’єкт.

«Будова» – це нерухомість в Одесі, яку можна собі дозволити. Перейдіть на сайт budova.ua/sales/buy-apartment-odessa, щоб подивитися житлові комплекси компанії, докладніше прочитати про кожного з них, ознайомитися зі знижками і пропозиціями або поспостерігати за будівництвом в онлайн режимі.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.