Субота, 27 Квітня, 2024

Тенісні кросівки Lotto: як вибрати ідеальне взуття

Крім вибору зручного одягу та якісних ракеток, перед кожним спортсменом постає ще одне важливе завдання – покупка взуття. Саме правильний вибір тенісних кросівок забезпечує позитивні результати, приємне проведення часу за улюбленою грою, захищає ноги від травм і мотивує займатися спортом ще. Далі ми розповімо які кросівки підійдуть для гри у великий теніс.

На що орієнтуватися при виборі кросівок?

Сучасний ринок пропонує нам безліч товарів різної якості і цінових категорій. Досвідчені тенісисти знають, що для гри обов’язково потрібні тенісні кросівки. Звичайні кеди і кросівки не тільки значно підвищують ризик травмуватися, але і супроводжують появу дискомфортних відчуттів в області стоп.

Як же вибрати кросівки тенісні, які зроблять гру комфортною, а виграш гарантованим? Для цього, перш ніж замовити товар, зверніть увагу на такі нюанси:

  1. Покриття, на якому ви граєте в теніс.
  2. Вага кросівок.
  3. Наявність гумової вставки.
  4. Матеріал.

кросівки Лотто

Найбільш поширеними є трав’яні, ґрунтові і хард корти. Якщо ви займаєтеся на трав’яному корті, кросівки повинні мати плоску пухирчату підошву, гнучкий верх і хороше зчеплення для уникнення ковзання. Для ґрунтових кортів також вибирають кросівки з гарним зчепленням, а також бічною підтримкою і щільним верхом. Хард корти вимагають від взуття хорошої амортизації та наявності міцної підошви.

Для того, щоб ноги під час тренування або гри не втомлювалися, кросівки повинні бути невагомими, ідеальний варіант – ви їх взагалі не відчуваєте на нозі. Крім того, врахуйте, що під час зупинок нога може трохи прослизати в сторону, тому у професійному взутті біля великого пальця завжди є запас.

Амортизувальна гумова вставка у підошві тенісних кросівок забезпечує їм легке згинання та захищає спортсмена від різноманітних травм ноги. Матеріал кросівок повинен або бути вентильованим, або ж містити у собі вентильовані вставки.

Чому більшість спортсменів обирають Lotto?

Італійський виробник спортивних товарів Lotto вже давно став відомим за межами своєї країни. Компанія співпрацювала з Хосе Луї Клерком, Джоном Ньюкомбом і Андерсом Гомесом, які зробили професійний внесок у розробку моделей і дизайну тенісних кросівок. Трохи пізніше з Лотто стали співпрацювати відомі футболісти – Руд Гулліт і Діно Дзофф.

Основними перевагами взуття Lotto більшість спортсменів називають:

  • комфорт під час носіння;
  • якість матеріалів;
  • широкий асортимент;
  • стильний дизайн.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.