Субота, 27 Квітня, 2024

Чому однокімнатні квартири в ЖК ЧИКАГО мають попит серед інвесторів

Прагнете знаходитися в епіцентрі подій? Цінуєте приватність та якісний сервіс? Насолоджуєтеся швидкістю життя в мегаполісі? Хочете, щоб до офісу можна було дістатися за лічені хвилини? Тоді вам варто звернути увагу на житловий комплекс CHICAGO Central House. Новобудова, яку введено в експлуатацію у третьому кварталі 2019 року, знаходиться у центрі Києва, неподалік від станції метро «Олімпійська», провідних бізнес-центрів та модних локацій для дозвілля.

Головне, що необхідно знати

  • Над проєктом працюють фахівці SAGA Development. Це надійний забудовник, який відомий на українському ринку житлової нерухомості з 2016 року. Вся документація оформлена відповідно до вимог чинного законодавства України та надається для ознайомлення.

  • CHICAGO Central House — це одна будівля з секціями різної висоти. Перші чотири поверхи відведено під комерційну нерухомість. Центральне розташування ЖК ЧИКАГО приваблює власників бізнесу. Мешканцям не доведеться далеко ходити, щоб купити делікатеси чи зустрітися з колегами за кавою.

  • Будинок зведено за монолітно-каркасною технологією. Стіни викладено з червоної цегли, по всьому периметру додатково утеплено шаром мінеральної вати, що значно підвищує енергоефективність будівлі. Встановлено великі вікна, тому протягом дня у приміщеннях багато природного світла.

  • У житловому комплексі реалізовано систему SFERA living system. Обслуговування будинку здійснює управляюча компанія ATMOSFERA. Повідомляти про будь-які побутові проблеми, викликати майстра, оплатити рахунки за комунальні послуги й ознайомитися з переліком запланованих ремонтних робіт можна в мобільному застосунку.

Який вигляд має однокімнатне помешкання

Однокімнатні квартири в ЖК ЧИКАГО Централ Хаус — хороший вибір для бізнесмена-холостяка та молодят. Загальна площа помешкання варіюється від 44,68 кв. м до 86,17 кв. м. Стандартні планування продумані до найменших деталей. У квартирах є простора кімната, яку можна розділити на декілька окремих зон, велика кухня-вітальня, ванна кімната та функціональна лоджія. Опційно може бути окрема гардеробна. Помешкання продається у підготовленому до ремонтних робіт стані. Інвестори не обмежені у реалізації дизайнерських замислів.

Пропонуються також двокімнатні (від 67,75 до 129,83 кв. м) та трикімнатні (від 94,82 до 152,29 кв. м) квартири. За деталями щодо придбання нерухомості звертайтеся до відділу продажів. Менеджери нададуть відповіді на запитання, проведуть екскурсію та допоможуть визначитися з оптимальним плануванням.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.