Субота, 20 Квітня, 2024

Настільні електрогрилі: що потрібно знати?

Більшість з нас люблять страви приготовані на грилі. Але, на жаль, не у всіх є можливість поїхати на природу і насолоджуватися бездоганним смаком овочів, стейків або рибою. На щастя, у продажу з’явилися електричні грилі, які ніяк не гірше вуличних. У цій статті ви дізнаєтеся все про настільні грилі та де їх купити в Києві.

Що приготувати на грилі відкритого типу?

Будь-яку страву, яку ми всі звикли готувати на відкритому вогні на мангалі, сьогодні з легкістю можна зробити у себе в квартирі. Наприклад, гриль філіпс допоможе будь-якій господині приготувати:

  • рибний або м’ясний стейк;
  • овочі;
  • тости, вафлі, сендвічі;
  • піцу.

Найголовніше – в процесі приготування не потрібно використовувати соняшникову олію, а це значить, що продукти максимально збережуть свій смак і натуральність.

Для того, щоб приготувати ніжне і соковите м’ясо варто лише натерти його сіллю, сумішами спецій та готувати на грилі протягом п’яти хвилин з кожного боку. З рибним стейком або філе точно також легко. Для соковитості можна додати вершкового масла та обгорнути шматочки фольгою.

гриль

Особливості моделей

Дійсно, різноманітність настільних грилів дуже велике. Але варто врахувати кілька факторів, які вплинуть на ваш вибір. Щоб гриль прослужив не один рік, зверніть увагу на такі особливості:

  1. Тип гриля – відкритий (без кришки) або закритий (з кришкою);
  2. Матеріал робочої поверхні – чавун, алюміній або склокераміка;
  3. Потужність приладу – не менше 1500 Вт буде ідеально;
  4. Наявність антипригарного покриття;
  5. Знімається чи не знімається робоча поверхня;
  6. Наявність додаткових функцій – регулятор температури, ємність для жиру, авто відключення та інші.

гриль филипс

Розглянемо на прикладі гриля Philips. Цей прилад відкритого типу ідеально підійде для будь-якої кухні. Він досить компактний, тому не буде займати багато місця на робочій поверхні Поверхня самого гриля має антипригарне покриті, ребриста та виготовлена ​​з високоякісного алюмінію. Також, є п’ять температурних режимів і ємність для жиру, що є вагомим плюсом.

Де купити гриль в Києві?

Безсумнівно, для покупки грилів і іншої техніки варто звернутися в магазин Comfy. Швидка доставка, приємні ціни, можливість покупки в кредит і розстрочку. Консультанти навіть в режимі “онлайн” допоможуть підібрати необхідний товар з урахуванням з усіх ваших побажань. Comfy – це ідеальний магазин для покупок техніки і електроніки.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.