Субота, 20 Квітня, 2024

Дарувати квіти – це мистецтво

Дарувати квіти на свято, день народження або з якогось іншого приводу прийнято не просто так. Вчені довели, що такий подарунок сам по собі піднімає настрій, оскільки сприяє виробленню ендорфінів. І такий ефект буде продовжуватися ще декілька днів, оскільки квіти будуть стояти на видному місці та радувати їх власника.

Як перетворити квіти в мистецтво

Більшість з нас не знають, як правильно підібрати квіти в подарунок і зазвичай беруть або те, що підходить по ціні, або те, що виглядає симпатичніше. На сьогодні квіти київ можна придбати не тільки в готовому букеті, але й замовити спеціальний, який буде підібраний з врахуванням індивідуальних особливостей. Так працює компанія Studio Flores у Києві.

Тут спеціалісти допоможуть обрати найбільш підходящі квіти та скласти з них гарний букет, який підійде для будь-якого випадку:

  • жінкам різного віку;
  • молодим дівчатам;
  • чоловікам;
  • начальнику;
  • свекрусі або тещі;
  • на весілля або на день народження тощо.

Щоб не помилитися, краще від початку дізнатися трохи про те, що говорить кожна квітка або її відтінок. Адже подарувати рожеві троянди бабусі на ювілей буде недоречно, як і чоловікові піднести білі лілії.

дарувати квіти - це мистецтво

Як підібрати ідеальний букет?

Існує особливе мистецтво підбирати квіти під кожний випадок. Цим займаються флористи та декоратори. Вони точно знають, що квітка – це не просто прикраса кімнати або двору, але кожна з них має ще й глибокий зміст. Так, червоні троянди частіше означають признання в коханні, а білі лілії натякають на чистоту та невинність молодої дівчини.

Наприклад, щоб порадувати жінку, можна підібрати будь-яку квітку. Але якщо вона не виносить різких запахів, то віддайте перевагу тим варіантам, які не мають сильного аромату. А чоловікам прийнято підносити гербери, хризантеми, темні гладіолуси, троянди або альстромерії.

Очевидно, що для начальника або колеги по роботі прикраси букету з бантиками або метеликами будуть недоречними. А ось для закоханої дівчини такий букет виявиться дуже романтичним та приємним.

Пам’ятайте, що дарувати квіти потрібно з розумом. Щоби обрати, які квіти виявляться в букеті, потрібно враховувати різні дрібниці:

  • той зміст, який несе конкретна квітка;
  • ваші почуття та думки, що ви бажаєте проявити з допомогою букету;
  • особисті вподобання того, кому він призначений;
  • обстановка та сама подія, з приводу якої роблять подарунок тощо.

Якщо ж ви губитесь та не знаєте, на чому зупинити свій вибір, то проконсультуйтеся з флористом в магазині і він підкаже вам вдале рішення.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.