П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Київська "рукавичка": майже 400 людей прописані в одній квартирі

У Києві існує кілька квартир, в яких прописані більш ста чоловік. Складно уявити? Так, на вулиці Бондарській в одній з квартир прописані триста вісімдесят чоловік. Kyiv-future.com.ua розбирався з новою тенденцією.
Подібна ситуація склалася і на Проспекті Правди. Цікаво, що в одній із квартир цього району прописані двісті вісімдесят сім людей. Варто відзначити, якщо зібрати до купи всіх прописаних мешканців, а це шістсот шістдесят сім людей, то в підсумку виходить половина виборців однієї ділянки.Для чого власники квартир прописують таку кількість людей? В Україні, найчастіше до столиці, приїжджають іноземці, які не можуть працювати в нашій країні без прописки. Насправді, вони навіть можуть не жити в квартирі, а просто щомісяця виплачувати власникам якусь мінімальну суму за прописку.
Припустимо, приїжджають абітурієнти до Києва для вступу до університету. Зрозуміло, що іногороднім дають місце в гуртожитку і прописують там же. Але не всіх влаштовують умови і найчастіше студенти знімають квартири або кімнати. Тут ситуація аналогічна. Жити в цій квартирі зовсім необов’язково. Але для іногородніх це зручно, адже не всі готові прописати сторонню людину у себе в квартирі.
Що стосується ціни на дану послугу – це дуже великий спектр. Варто відзначити, що є два варіанти. Або ви шукаєте на доступних платформах оголошення про прописку і домовляєтеся про суму безпосередньо з власником. Або ви можете звернутися за допомогою до посередника, який знайде вам підходящий варіант. Але в такому випадку вам потрібно буде віддати певний відсоток посереднику. Другий варіант значно дорожче, але для тих, хто в першу чергу за безпеку, він більше підходить.
До слова, таких «гумових» квартир по всій Україні досить багато. І на даний момент ця послуга користується популярністю.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.