Субота, 20 Квітня, 2024

Міст-блогер: Шулявський шляхопровід веде сторінку в Інстаграм

Як вже повідомлялося раніше, в Києві ведуться роботи з капітального ремонту «втомленого» Шулявського шляхопроводу.
Необхідність демонтажу даного об’єкта, який слугував однією з ключових транспортних розв’язок столиці, обумовлена ​​тим, що «втомлений» шулявський шляхопровід став зоною підвищеного ризику, в зв’язку з його аварійним станом і невідповідністю стандартам безпеки.
Повне перекриття руху і демонтаж шляхопроводу почався в ніч з суботи на неділю 17 березня поточного року.
Закритий на ремонт міст мабуть занудьгував без постійних відвідувачів, регулярного стовпотворіння в години «пік» і вирішив … завести аккаунт у соціальній мережі Іnstagram. На його сторінці регулярно оновлюється інформація про роботи з його «тюнінгу» і відповідні переживання найбільш відомого нині об’єкта столиці, що ремонтується.
Зокрема, за минулі два тижні, міст «розповів», що він хвилюється у зв’язку з тим, що його почали розбирати. Далі, він поінформував підписників, що з нього зняли верхній шар асфальту.
На сьогоднішній день міст-блогер має 8 тис. 152 підписніків. Підписалася на аккаунт багатостраждального моста і редакція kyiv-future.
“Привіт друзі! Я вирішив, що багатьом людям буде цікаво, як у мене справи і як проходить моя реконструкція. P.S. Хочу швидше до вас повернутися »- таке вітання« написав » shuliavskiimost.

шулявский мост

 

«Третій день, політ нормальний. Три дні, як мене закрили на реконструкцію і продовжують, хай не ударними темпами, але розбирати » – інформує міст.

А раніше, коли ще по мосту можна було пересуватися, міст опублікував підбірку музики спеціально для тих, хто стоїть на ньому в заторі. Співпереживає.
Як відомо, зараз, у зв’язку з реконструкцією шулявсокго шляхопроводу, рух транспорту організовано по прилеглих вулицях. За попередніми даними, ремонт триватиме близько 1,5 років і буде коштувати 830 млн. грн.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.