Субота, 20 Квітня, 2024

У столичному ресторані можна замовляти страви за власним рецептом

Ми ходимо до ресторанів і ніколи не задумувалися, чому жоден з закладів харчування не запропонує самим додавати чи віднімати інгредієнти у страв. Скажімо відверто, досить мало київських закладів взагалі правильно складає меню, не вказуючи інгредієнти.
Один із флагманів швидкого харчування McDonalds відкрив для відвідувачів нову опцію – зібрати бургер самостійно. Як це працює, дізнавався kyiv-future.com.ua

Ця мережа фастфудів точно випереджає час. Поки інші заклади думали, як стати біль екологічними – McDonalds почав випускати тонші стакани для швидшого перероблювання та екологічні пакети із вже переробленого паперу. Тренд на екологічність ресторація продовжила, запропонувавши своїм клієнтам наливати каву, чай та солодкі напої у власні філіжанки.
Тепер McDonalds зробив наступний крок для комфорту клієнтів. Так, відтепер у чотирьох закладах можна самому обирати смак бургеру, додаючи та віднімаючи зайві інгредієнти.
Це все робитися дуже просто, у терміналі. У залі знаходиться працівник закладу, яки допоможе розібратися з новою опцією та оформити замовлення. Ці працівники носять горде звання “менеджер з гостинності”.
Нововведення охопило вже п’ять ресторанів швидкого харчування. Три з них знаходиться на правому березі, два на лівому в районі Позняків. Коли такі термінали доберуться до центральних McDonalds – невідомо.
Скоріше за все дана система знаходиться у стані тестування і за пару-трійку місяців ми зможемо дізнатися, чи сподобалася ідея створення власного смаку киянам.
Ще раніше для комфорту відвідувачів було введено правило приймання замовлення у залі. Хоча обслуговування в McDonalds дуже швидке, черги там з’являються теж швидко. Проте, у години, коли в ресторані з’являється найбільша кількість людей, по залу курсує працівник, який у вас прийме замовлення і передасть його на касу.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.