Вівторок, 19 Березня, 2024

Нова автостанція біля аеропорту «Бориспіль»

Кияни вже знають про те, що скоро із київського залізничного вокзалу до аеропорту «Бориспіль» можна буде доїхати за 35 хвилин. Новий потяг уже отримав ім’я. До аеропорту «Бориспіль» возять киян та гостей столиці і автобуси Sky Bus. Ці автобуси локалізовані біля терміналу D. А це створює значну напругу біля виходу з терміналу.

Kyivfuture.com.ua дізналися. що турбуючись про комфорт пасажирів та обслуговуючого персоналу, адміністрація аеропорту планує розпочати спорудження нової автостанції.

Таким чином, на паркінгу головного і найбільшого летовища України поруч зі станцією для залізничного експресу та проходу до аеропорту з’явиться автостанція. Адміністрація аеропорту прокоментувала такий намір тим, що пересадковий вузол – залізниця, автовокзал, прохід до аеропорту – розміститься прямо на паркінгу, це буде дуже зручно для пасажирів. Їм доведеться, скориставшись залізничним експресом чи автобусом, подолати лише 260 метрів до терміналу D. Оскільки потреба в місцях для паркування постійно зростає, доведеться другу частину добудовувати. Місце для очікування автобусів і потягів обладнають під окремим павільйоном. Всі, хто захоче відвідати Київ чи повернувся до України, прилетівши в «Бориспіль», зможуть скористатися таким зручним сервісом.

Kyivfuture.com.ua з великим задоволенням відзначає, що Україна поступово перетворюється на європейську державу, зі зручним сервісом і турботою про те, щоб всім було у ній комфортно.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.