П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Кличко особисто контролює ремонтні роботи

У Києві великий пасажиропотік наземного і підземного транспорту. Більшість з них вимагає робочі вкладення. Старі радянські споруди постійно виходять з ладу, застарілий транспорт ламається, доставляючи незручності громадянам Києва та приїжджим. Величезна кількість машин, що проїжджають щодня з кожним днем ​​наближають Київ до капітальних ремонтних робіт. Влада активно почали звертати увагу на завантаженість міста і пасажиропотік, щоб запобігти небезпечні для людей ситуації під час проїзду. Далі розповість “Київ Майбутнього”.

У червні 2019 року Борщагівський швидкісний трамвай зупинив свою роботу в зв’язку з капітальною реконструкцією. 4 місяці тривала масштабне лагодження не тільки трамвайних станцій, але і всієї платформи навколо: підземні переходи, проїжджа частина і тротуари.

Мер Києва, Віталій Кличко, особисто переконався в якості ремонтних робіт. За такий короткий час було відреставровано 5 станцій швидкісного трамвая. Тепер вони сучасні і зручні для пасажирів, адже приблизно 200 000 чоловік щодня користуються послугами перевізника. На станціях з’явився пункт безпеки, тактильна стінка для людей з проблемами зору, термінали для готівкової і безготівкової оплати. Було проведено повний ремонт електрики, колій і платформ на всіх ділянках. Закупили 25 сучасних низьких трамваїв оснащених кондиціонерами. Виробництво трамваїв і наше і закордонне.

29 вересня трамвай пустили в тестовому режимі, а з понеділка він офіційно відкритий для пасажирів.

Крім ремонту швидкісного трамвая практично повністю замінили шляхопровід над Борщагівській трамвайній лінії. Міст був побудований в 1965 році і до цього часу не був повністю відремонтований. Його стан в цьому році став надзвичайно небезпечним.

На даний момент будується практично новий міст. У ньому повністю замінили нижню частину моста і верхню – проїжджу. Довжина ремонтних робіт склала 270 м.

Тиждень тому відкрили повністю перероблену дорогу в бік центру. Друга частина дороги ще в роботі. Повністю закінчити всі виправлення збираються до літа 2020 року.

Віталій Кличко серйозно зайнявся контролем над транспортними поліпшеннями для комфортного переміщення киян. Він паралельно контролює будівництво Шулявського шляхопроводу, який обрушився більше двох років тому, і планує його відкрити до кінця цього року.

Ми дуже сподіваємося, що масштабні реконструкції торкнуться всіх споруд в місті , що убезпечить і омолодить рідну столицю.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.