П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Кияни тепер можуть користуватися мобільним зв'язком без SIM-карти

Багато смартфонів наразі мають функцію eSIM, але до сьогодні жоден український мобільний оператор зв’язку не надавав таку можливість, пише Київ Майбутнього

Віртуальна Sim-карта зручна у використанні. Вона не займає місця, що в результаті звільняє слот, який можна використовувати для карти-пам’яті. Завдяки такій функції можна мати будь-яку кількість мобільних пакетів на одному телефоні.

Вперше в Україні два великих оператори впровадили для українців зручний формат використання мобільного зв’язку. Це компанії ТриМоб і Lifecell.

Користувачі ТриМоб можуть придбати електронну мережу в їх інтернет магазині. А Lifecell надає можливість клієнтам придбання як на сайті, так і в офлайн-магазинах. Або ж можна замовити кур’єрську доставку стартового пакета. Тільки Тримоб має безкоштовну доставку до відділення Укрпошти або Justin, а Lifecell безкоштовно принесуть додому.

Цінова категорія також різниться. ТриМоб вимагає за нову послугу 250 грн, але дає додатковий інтернет тариф М і бонус на рахунок. У Lifecell покупка eSIM коштує 150 грн, які повертаються на бонусний рахунок для оплати тарифного плану.

Номер телефону можна залишити той же, що у Вас і був або замовити звичайний номер або унікальний за додаткову плату.

Також в цьому році всі користувачі можуть переходити на інші мобільні оператори, зберігаючи свій номер. В Україні послуга MNP (перенесення номера) впроваджена з травня цього року.

Запустити дистанційну мобільну мережу дуже просто: необхідно відсканувати QR-шифр в налаштуваннях свого смартфона. Тільки перед використанням потрібно перевірити чи підтримує пристрій такий вид мобільного зв’язку.  Цю інформацію можна побачити в розділі “Мобільний зв’язок”.

Впровадження eSIM робить великий прорив при створенні смартфонів. Meizu планує виробляти смартфони без отворів. І якщо раніше це було щось нереальне, то зараз віртуальна “сімка” і безконтактне зарядний пристрій дозволяє почати нову еру “бездотикових” флагманів.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.