П’ятниця, 29 Березня, 2024

Влада Києва пообіцяла створити 200 нових парковок для велосипедів

 

Влада Києва має встановити біля закладів культури, освіти, охорони здоров’я, об’єктів транспортної інфраструктури, в парках і скверах міста нові паркувальні стійки для велосипедів. Всього планують встановити 681 паркувальну велосипедну стійку на 204 площадках, пише kyiv-future.com.ua.

Повний список затверджений розпорядженням Київською міською державною адміністрацією №79. Замовником являється КП “Київтранспарксервіс”. Роботи планують виконати на протязі 2020 року. 

В відомстві також наголосили, що згідно Концепції розвитку велосипедної інфраструктури в місті Київ, серед видів велосипедних парковок були вибрані саме стійки для велосипедів, оскільки вони розраховані на одного чи двох велосипедистів і являються найкращим рішенням для недовгого паркування.

Фінансування всіх робіт відбуватиметься за рахунок бюджетних коштів. 

Це, безперечно, чудова новина не тільки для любителів катання на велосипеді, а й для решти жителів столиці. Адже тепер можна спокійно буде доїхати до різних частин Києва і залишати велосипед у дозволених для цього місцях. В майбутньому таких місць планується ще більше.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.