Субота, 27 Квітня, 2024

У центрі Києва з'явиться спортивний парк

На Печерську в найбільш історичному районі Києва побудують новий парк. Його особливість в тому, що він буде створений для всіх поціновувачів спорту та спортивної культури. Деталі читайте на kyiv-future.com.ua

Підготовку конкурсу було розпочато наприкінці минулого року. Обирали компанію, яка зможе реалізувати стильний та функціональний проект. 

Новий парк буде побудовано на вулиці Михайла Грушевського 36.

Зараз ця ділянка вулиці абсолютно не функціональна для міста. Тут немає житлових будівель чи навіть магазинів, які у столиці можна знайти абсолютно на кожному кроці. 

Зараз за парканом укривається пустка. 

До майбутнього парку можна буде дістатися на метро і вийти на станції “Арсенальна”. 

Зараз будівництво знаходиться на етапі планування та узгодження всіх необхідних документів. Проте, на даний момент вже оголосили бюджет. 

Новий парк обійдеться у понад півмільйона гривень.

Згідно із рішенням постійно діючої конкурсної комісії по залученню інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури цим інвестором визначено товариство з обмеженою відповідальністю «МЕЛЕТІЯ». 

Місцеві мешканці дуже раді, адже єдиний парк у мікрорайоні вулиці Грушевського – Маріїнський. Займатися там спортом досить складно. У цьому парку гуляє багато туристів, а в літній період тут взагалі натовп і місцевих, і приїзних. Ще один нюанс – відсутність знаряддя. 

Майже єдиний вид спорту, яким можна без перешкод займатися у Маріїнському парку – легка атлетика, а саме біг.

Складно тут навіть покататися на велосипеді чи роликах. Дуже обережно потрібно об’їжджати  громадян, які вийшли у парк на вечірню прогулянку.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.