Субота, 27 Квітня, 2024

Незаконний житловий комплекс в Пущі-Водиці

Будівельна компанія “Київміськбуд” потрапила у скандал. Їх справа зараз знаходиться на особистому контролі нового генерального прокурора, Ірини Венедиктової, розповідає “Kyiv-future.com.ua

Державне бюро розслідувань повідомило про початок кримінального впровадження через незаконне будівництво житлового комплексу в Пущі-Водиці. Ще у 2017 році забудовник отримав в оренду на 15 років ділянку розміром 0.69 га під будівництво оздоровчого рекреаційного комплексу від Київської міської державної адміністрації. Проте, зараз на території будується житловий комплекс і вже почали продавати квартири. 

Також за домовленістю з Київською міською радою мало бути вирубано лише одне дерево, а натомість на місці знищили 214. Офіс Генерального прокурора вважає, що будівельна компанія “Київміськбуд” прикривають посадовці Державної архітектурно-будівельної інспекції та Київської міської державної адміністрації. 

Зараз справою займаються слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань. Новий прокурор Ірина Венедиктова постійно контролює хід слідства.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.