Субота, 27 Липня, 2024

Новітні технології в столиці України – втілення сучасних світових тенденцій

Мер Києва Віталій Кличко на Інвестиційному форумі Києва-2018 зазначив, що КМДА тісно співпрацює з громадськістю та бізнесом. Це стимулює впровадження інновацій, подальший успішний розвиток міста.

Kyiv-future.com.ua стверджує, що Київ зараз – наочний приклад позитивних змін і перетворень в Україні. Згідно з новою Стратегії розвитку міста, розрахованого до 2025 року, основний пріоритет – розвиток інноваційних галузей, які дозволять мати високу додану вартість. Мається на увазі дерегуляція підприємницької діяльності, захист інвестицій, залучення роботодавців економічними стимулами, чесні і рівні умови ведення бізнесу, співпраця бізнесу і науки.

Судіть самі: понад 60% іноземних інвестицій в Україні приходить саме до Києва. Воно і зрозуміло, в столиці найбільше зосереджено провідних фахівців різних галузей. В. Кличко з гордістю відзначав, що Київ на даний момент лідирує серед міст Східної Європи в ІТ-галузі: 40% всіх таких українських фахівців працюють в нашому місті. Київ – це центр великої кількості акселератів, інкубаторів, хабів.

Саме ці професіонали генерують нові ідеї, впроваджують передові технології. Це завдяки їм в столиці три роки впроваджуються «розумні» рішення в управлінні містом в рамках системи Смарт-сіті.

Помітний прогрес міста за багатьма параметрами відзначають і іноземні державні діячі країн ЄС. І це особливо варто відзначити! Київ – вже сьогодні Європейська столиця.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.