Четвер, 25 Квітня, 2024

Столичний кінотеатр модернізують

Цей кінотеатр добре знають всі, хто живе у Голосіївському районі, особливо студенти, що живуть на вулиці Ломоносова (саме тут розташоване студентське містечко КНУ ім. Тараса Шевченка). Проте, колишнього “Загребу” вже не буде. Як збираються модернізувати театр – читайте далі на  Кyiv-future.com.ua

Кінотеатр «Загреб» у Голосіївському районі знесуть. Про це йдеться у рішенні постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку.

На місці кінотеатру зведуть нову будівлю громадського призначення з приміщеннями кінотеатру. До будівництва залучать інвесторів, які будуть зобов’язані безоплатно передати Києву частину будівлі для кінотеатру, відповідну його площі зараз.

«Загреб» не входить до програми приватизації комунального майна, тож є можливість вільного відведення земельної ділянки. Зараз будівля нікому не належить, там затверджено детальний план території (ДПТ), який дозволяє споруджувати на цій ділянці будівлі громадського призначення, зокрема і кінотеатр, йдеться в повідомленні. 

Працювати кінотеатр почав з 2014 року. Попри те, що тут було 2 зали – працював лише один.

Цікаво, що до цього часу приміщення кінотеатру віддали для торговельних рядів. Тут можна було свого часу придбати зимовий верхній одяг, а також придивитися собі румунський гарнітур.

Сьогодні найчастіші відвідувачі “Загребу” – студенти.

Вони розповідають, що хоч і не так багато кіноновинок тут можна побачити, проте, можна сходити подивитися якесь старе добре кіно на великому екрані. Також приваблює ціна квитка.

Коли за 20-30 гривень можна сходити у кіно – інтер’єр та якість бару стає другорядною.

Відвідувачі розповідають, що “Загреб” – атмосферний. Інколи надмірно. Тут ще можна побачити радянський інтер’єр, комфортність якого викликає суперечки.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.