Четвер, 25 Квітня, 2024

У столиці запрацював мобільний додаток для ОСББ

Погодьтеся, безкінечні чати у месенджерах – дратують. Особливо, коли вирішуються питання збору коштів. 

Нічого! Потерпіть ще трошки, адже для ОСББ з’явився спеціальний додаток, покликаний спростити комунікації та поберегти ваші нерви та ваших сусідів. 

Кyiv-future.com.ua дізнавався деталі. 

У столиці запрацював новий безкоштовний мобільного додатку – DAH.

На даний момент – це єдиний в Україні мобільний додаток для багатоквартирних будинків, що надає мешканцям доступ до актуальної інформації про характеристики будинку, контроль за рухом коштів, можливість оцінювати послуги, а також зручно здійснювати будинкові голосування.

Така ініціатива наразі стартує за сприяння Київської мерії у 10 ОСББ столиці. А можливості додатку нещодавно презентували у КМДА.

Один з ініціаторів проекту, лідер музичного гурту «ТІК» Віктор Бронюк. Чому саме музикант вирішив докласти зусиль до створення додатку, він не коментує. Напевно, як і всім нам набридла дискомунікація з сусідами.

DAH online – це комунікатор. Це сервіс, який дасть змогу всім, хто живе під спільним дахом, налагодити комунікацію і сучасно вирішувати багато питань, що не вирішувались до цього вже багато років. Адже всі зацікавлені у тому, щоб відбувалися якісь якісні зміни.

За словами розробників мобільного додатку DAH Дмитра Дідика та Олега Сташка, сервіс суттєво відрізняється від звичних месенджерів чи груп, оскільки тут мешканці матимуть необхідні дані та документацію щодо будинку, матимуть доступ до інформації про аварійні роботи, зможуть шляхом голосування обирати підрядника для робіт, голосувати щодо інших важливих рішень, мати інформацію про стан розрахунків у будинку, боржників тощо.

Додаток безкоштовний і залишатиметься таким й надалі. Платними можуть бути лише додаткові сервіси за згодою мешканців. Наразі уже сім ОСББ розпочали використання додатку.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.