Вівторок, 30 Квітня, 2024

На київський асфальт вилили 2 тис. кубів води

За даними Укргідрометцентру, середньодобова температура в Києві становить +33 градуси, тоді як температура асфальту сягає +45 градусів і вище. Через прогноз погоди на липень та серпень комунальне підприємство “Київавтодор” почало поливати дороги протягом усього дня. Також влада обмежила доступ до транспортних засобів вагою більше 24 тонн та навантаженням на вісь понад 7 тонн, пише kyiv-future.com.ua.

З 16 липня на київських дорогах працює 59 зрошувальних машин. За останні 24 години використано понад 2 тис. кубометрів води.Основна увага приділяється шосе з мостами, вулицями, важкому та громадському транспорту. Контролювати, чи дотримуються водії великовагових транспортних засобів обмеження руху вулицями і дорогами Києва, буде патрульна поліція.

Як розповів Олександр Густєлєв, заступник голови Київської міської держадміністрації,  “миття” доріг запобігає деформації дорожнього покриття, а також зменшують чисельність шкідливих речовин у повітрі. Щоденно близко 70 од. спеціалізованої техніки “Київавтодор” поливає магістральні вулиці з 23:00 до 6:00 години ранку, коли на них трафік найменший. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.