Вівторок, 30 Квітня, 2024

Поновили скандальне будівництво ТРЦ біля метро “Лісова”

В Києві  знов розпочали скандальне будівництво торгово- розважального центру (ТРЦ)  біля  станції метро «Лісова», пише kyiv-future.com.ua.

Забудовник зазначив, що він отримав всі дозволи, тож тепер біля підземки з’явиться скандальний Lisova Mall.  Його  мають побудувати між Броварським проспектом та вул. Кіото.

Нагадаємо, що возведення ТРЦ  в 2020 році, але через незаконність, зупинилося, а  замість котловані утворилася справжня водойма. За словами забудовника, водойма, яка виникла, це не підземне джерело, просто працівники “Київводоканалу” пошкодили трубу.  Кияни не довіряють такому  поясненню. Адже озеро не висихає.

Нагадаємо, що ДАБІ заборонила возводити  розважальний центр через невідповідність проекту столичному генплану.  Однак зараз на будмайданчику поновили роботи.

У забудовника запевняють,  що воду  відкачують та продовжать будівельні роботи.

Кияни скаржаться, що через будівництво  біля підземки знищена транспортна розв’язка для громадського транспорту. Крім того, люди обурені будівництвом, адже за генпланом  ця місце  підпадає під зелену зону. Наразі, один із входів у  підземку зачинено, бо там стоїть  величезний паркан.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.