Субота, 20 Квітня, 2024

Швидкий інтернет від надійного провайдера: чи існує такий у Києві

Кожен з нас мріє про комфортний перегляд фільмів або якісний зв’язок з близькими по скайпу без тривалих завантажень і перебоїв. На жаль, не кожен провайдер може похвалитися Інтернетом, що задовольняє всі ці запити. До більшості з них складно додзвонитися, адже клієнти просто обривають гарячі лінії з вимогою поліпшити якість послуг. А деякі люди, замість постійних дзвінків, йдуть простішим шляхом — міняють провайдера на такого, який надасть швидкісний Інтернет на адекватних умовах. У столиці себе відмінно зарекомендував інтернет-провайдер “Інформаційні Технології” https://www.it-tv.org/inet. Далі ви дізнаєтеся, чому жителі столиці вважають за краще користуватися саме його послугами.

Переваги вибору “Інформаційних Технологій”

  1. Стабільний інтернет. Зв’язок не переривається і не пропадає, за свої гроші ви отримуєте якісну послугу.
  2. Швидкість. Пам’ятаєте, скільки разів вам обіцяли 100 Мбіт/сек, а стрілка спідтеста ледве дотягувала до 40 Мбіт/сек? Провайдер чесно повідомляє вам про швидкість Інтернету, а ви платите за це відповідну плату без вкладень в повітря.
  3. VLAN. Кожен абонент отримує безкоштовний VLAN, що також не вимагає додаткових витрат.
  4. Безпека. Провайдер оснастив свою мережу захистом від шкідливих кодів і вірусів, тому під час користування його послугами ви відчуєте себе в безпеці.
  5. Контроль. Такі послуги як “Індивідуальний фаєрвол” і “Інтернет під контролем” забезпечать безпечне дозвілля в Інтернеті для вашої дитини.
  6. Цілодобова підтримка. Технічні та фінансові фахівці компанії грамотно і з задоволенням дадуть відповідь на ваші запитання.
  7. Адекватні ціни. Якщо ж у вас виникли проблеми з обладнанням або кіт перегриз кабель, не потрібно викладати величезні суми на ремонт. Вартість сервісних послуг “Інформаційних Технологій” вас просто здивує.
  8. Зручність. Послуги можна оплачувати в терміналах самообслуговування, а також з будь-якого куточка країни і навіть з дому онлайн.

плата за Інтернет онлайн

Що отримує абонент при підключенні до послуги?

Абоненти “Інформаційних Технологій”, крім обраного ними тарифу, при підключенні отримують безліч інших безкоштовних послуг. Провайдер пропонує на вибір три тарифних плани:

  • Прогресивний;
  • Елітний;
  • Максимальний.

Швидкість в перших двох тарифних планах становить до 100 Мбіт/сек на відвідування українського сегмента, а також 50 Мбіт/сек і 100 Мбіт/сек відповідно до вітчизняного. Максимальний пакет надасть український і зарубіжний сегмент зі швидкістю 300 Мбіт / сек.

Крім якісного Інтернету, абоненти отримують безоплатно:

  • фіксовану IP-адресу;
  • поштову скриньку;
  • установку програмного забезпечення;
  • кабель “вита пара” довжиною 10 метрів.

кабель

Для підключення послуги потенційний абонент може звернутися в офіс провайдера чи залишити заявку на сайті.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.