П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Топ-6 смаколиків, які ви можете спробувати у Києві та Броварах

Хто з нас не любить смачно поїсти? Піца, картопля фрі, гамбургери – це ще не весь перелік страв, за які багато хто готовий “віддати душу”. А ви пробували тартар або карпаччо, піццоне або різотто? На перший погляд здається, що такі страви можна спробувати тільки відвідавши одне з містечок сонячної Італії, але це не так. Кожен, хто зайде в заклад Pizzburg в Києві і Броварах, зможе насолодитися кожним з перерахованих вище смаколиків і навіть більше. Ми склали список страв, які вам точно сподобаються. Більше страв, а також акцій і знижок на офіційному сайті компанії – https://pizzburg.com.ua/.

Список топ-страв Києва та Броварів

Ці страви потрібно спробувати хоча б раз в житті, адже воно таке коротке, а для задоволення потрібно так мало. Якщо хоча б п’ять пунктів списку виявляться для вас близькими, рекомендуємо відзначати день народження саме в Піцбурзі, адже крім смачної їжі, заклад також пропонує вигідні знижки у важливий для вас день. Отже, поїхали:

  1. Піца. Найбільш популярна страва серед людей різного віку, статі і смакових уподобань. Веганські, сирна, м’ясна, з морепродуктами або картоплею фрі, на білому, вершковому і гострому соусі, а також багато інших видів піци зможуть пройти шлях до серця будь-якої людини.
  2. Фаст-фуд. Хрустка картопелька фрі, ароматні нагетси і соковиті бургери ще нікого не залишили байдужим, тому впевнено займають другу позицію в списку улюблених страв більшості людей.
  3. Смажене м’ясо. Філе курки під вершковим соусом і моцарелою, котлети з свинячого і яловичого м’яса, стейк з ошийка і грильована риба дорадо замикають топ-3, так як є одними з найбільш популярних замовлень чоловіків.
  4. Суші та ролли. Страви японської кухні з вугром, тунцем, креветками, лососем та іншими дарами моря безсумнівно сподобаються справжнім гурманам і поціновувачам оригінальних смакових якостей.суши

     

  5. Гарячі закуски. До них відносяться сирні палички, куряче філе, печериці та курячі стегенця у фритюрі.
  6. Холодні закуски. Любителям сиру і м’яса сподобається поєднання фуете з пермської шинкою, а також моцарели, пармезану, брі та дорблю. Надзвичайним смаком відрізняються також тартар і карпаччо з лосося або телятини.

Чому в Піцбурзі не тільки смачно, але і вигідно?

Те, що в цьому закладі годують смачно, ми вже зрозуміли, але на цьому його переваги не закінчуються. Pizzburg також пропонує своїм відвідувачам і такі приємності:

  • часті знижки від -10% до – 20% на піци і суші в певний час або день;
  • проведення дитячих майстер-класів з приготування смачних і красивих страв;
  • знижка на все меню -21% в день вашого народження;
  • акція 1 + 1 на піццоне;
  • наявність бонусного рахунку, яким ви можете оплачувати наступні замовлення.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.