Середа, 8 Травня, 2024

Як зробити свято Нового року незабутнім для дитини

Новий рік – це довгоочікуване улюблене дитяче свято. Теплі спогади про нього залишаються на все життя. Найчастіше люди різного віку на питання «з чим у вас асоціюється зима?» Відповідають однаково – з Новим Роком!

Історія зародження свята на території України датується 1700 роком: саме тоді Петро Великий встановив дату 1 січня як початок нового календарного року. З 18-го століття і по сьогоднішній день в українській культурі дотримується традиція святкування казкової ночі, що проводжає нас в новий рік.

Таїнство і чари цього свята настільки чаруючі, що очікується за багато місяців до самої дати. Вже на початку грудня відкриваються міські ялинки, стартують новорічні заходи для дітей по всій Україні. Дитячі садки та школи перетворюються в казкові будиночки, прикрашені гірляндами, дощиком, серпантином і іншими новорічними атрибутами. У повітрі витає запах апельсинів і мандаринів, а дітки пишуть листи Дідові Морозу з проханням подарувати їм цуценя, велосипед або ляльку. Все це – невід’ємна частина кожного Нового року. Програма свята в 2019 році вже активно розробляється, і ви можете починати планування святкових вихідних і дитячих канікул.

Дивовижне поруч: казка для киян

Яскраве уявлення, яке порадує як дітей, так і дорослих, приготував Київський Національний цирк. Починаючи з 19-го грудня і по 12-е січня глядачам буде представлено циркове шоу під назвою «Подорож по Задзеркаллям». Багато людей знайомі з казковими історіями про Алісу. Твір Льюїса Керолла «Аліса в Задзеркаллі» користується особливою популярністю і любов’ю не тільки у дітей, але і у дорослих. Він таїть в собі загадку і особливу чарівність, яку неможливо описати словами. Тому Київський цирк взяв казку про Алісу за основу новорічної шоу-програми для дітей.

Причини, за якими варто відвідати з дітьми «Подорож Задзеркаллям»:

  • Циркове шоу – це завжди захоплююче і захоплююча подорож.
  • Подорожі Аліси порадують не тільки дітей, а й дорослих, для яких уявлення стане квитком в минуле, коли світ здавався чарівним і загадковим.
  • Відмінний шанс провести час разом з дитиною і зблизитися з нею.
  • У Київському Національному цирку працюють талановиті артисти, кожне подання яких викликає захоплення і масу позитивних емоцій.
  • Це можливість відчути себе частиною великої дружної команди, що складається з акробатів, трюкачів, гімнастів, клоунів та інших діячів циркового мистецтва.

Кожен Новий рік хочеться зробити для дитини особливим. Таким, щоб він запам’ятався назавжди. Циркове шоу – прекрасна можливість подарувати яскраві емоції і спогади, адже в ніч з 31-го на 1-е збуваються мрії і відбуваються чудеса. Радувати себе і близьких особливо приємно, коли навколишня святкова атмосфера цьому сприяє.

н

Новорічні заходи краще планувати заздалегідь, щоб все встигнути і придбати квитки на бажані заходи з відповідними місцями. Онлайн-афіша на сайті Concert.ua стане професійним гідом по майбутнім заходам.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.