Субота, 20 Квітня, 2024

Black Friday 2019 в інтернет-магазині Stylus

Все ближче і ближче стає 29 листопада — день, коли почнеться великий розпродаж в кожному магазині та ТРЦ нашої країни.  Так що там країни, по всьому світу настане Чорна п’ятниця. Охочих придбати товар настільки багато, що вони примудряються займати чергу за кілька годин до початку розпродажів, аби бути першими. Такі, до речі, часто перші “змітають” необхідне і не дуже з прилавків. Розглянемо всі на прикладі такого івенту в інтернет-магазині Stylus.

У чому суть таких подій?

У магазинів, інтернет-платформ і навіть деяких розважальних закладах одне завдання на блекфрайдей — продати чим більше товару або послуг для збільшення прибутку.

Чорна п’ятниця або Black Friday – це подія з 50-річною історією, родом з Америки. Тільки великі компанії в той час могли дозволити собі влаштовувати total sales (тотальні розпродажі) і вибрали для цього наступний день після святкування Дня Подяки — п’ятницю.

Через деякий час Чорна п’ятниця розійшлася по світу і стала “відправною точкою” для всіх розпродажів напередодні Нового року і Різдва.

черная пятница в америке

Категорії товарів, які будуть по знижці

Взагалі, кожен підприємець встановлює сам кількість товару, яке буде брати участь в Чорній п’ятниці.

До речі, деякі магазини дозволяють собі влаштовувати sale на кілька днів.  До таких і належить інтернет-магазин Stylus – в ньому Чорна п’ятниця починається 25 листопада, а закінчиться 30 листопада.

Під “обвал” цін потрапляють всі групи товару, а телефони й ноутбуки чорна п’ятниця будуть по більш ніж приємними цінами.

Також, придбати під час події чорна п’ятниця iphone можна буде з хорошою знижкою і виконати свою мрію, кохану людину або рідних.

Найчастіше найбільший відсоток знижок на великий і дорогий товар:

  • Побутова техніка;
  • Телефони (смартфони);
  • Планшети;
  • Ноутбуки;
  • Велосипеди, гіроскутери та інші.

 А менші знижки на одяг, взуття та аксесуари. Також, трохи поступитися в ціні можуть в ресторанах або кафе.

магазин электронники

Як встигнути?

Кращим варіантом для всіх бажаючих взяти участь в Чорній п’ятниці — це підписка на розсилку і повідомлення про початок розпродажу на телефон або електронну пошту.

Запам’ятайте, важливо обміркувати всі покупки та уважно ознайомитися з умовами акції. Адже багато магазинів ховають “підводні камені” за красивою ціною і не менш красивою знижкою.

Тому краще купувати в Stylus – інтернет-магазин, в якому ви знайдете все необхідне для вас, вашої родини та близьких.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.