П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Vodafone Shop – новий та сучасний магазин електроніки

Величезна кількість магазинів та інтернет-платформ влаштовують акції і розпродажі до Нового року. До речі, оператори мобільного зв’язку не виняток. Один з найбільших постачальників послуг стільникового зв’язку не те що в Україні, а в світі – Vodafone, також підготував дуже привабливі пропозиції для своїх абонентів. Смартфони різних брендів можна придбати не тільки зі знижкою, а ще й з приємним бонусом. У цій статті ми розповімо детальніше про ці акції та відповімо на питання: чому варто купувати на Vodafone shop. Почнемо з останнього.

Переваги покупок в магазині Vodafone

Це, напевно, перше, про що замислюється більшість покупців – адже подібних маркетів величезна кількість. Хоча відміна від таких магазинів та сайтів все ж є. Навіть не одне.

Vodafone shop – це не просто інтернет-платформа. Це цифровий світ, який має:

  • широкий асортимент товарів (від стартових пакетів до електронного транспорту);
  • приємні ціни;
  • акції та подарунки;
  • кваліфікованих фахівців мобільного зв’язку, які, також, допоможуть вам підібрати необхідний товар з урахуванням всіх нюансів і побажань.

выбор смартфонов

“Гарячі” пропозиції

Безсумнівно, знижки та подарунки в подібних магазинах електроніки і стільникового зв’язку практично не відрізняються один від одного. Адже, як відомо, такі пропозиції “диктують” самі виробники гаджетів.

На відміну від всіх, Vodafone shop пропонує своїм новим та існуючим абонентам дуже вигідні і цікаві пропозиції. Наприклад, на сьогодні, як на сайті, так і в офіційних представницьких магазинах цього оператора можна придбати смартфон samsung зі знижкою майже в тисячу гривень і отримати абсолютно безкоштовно послугу “Рік без абонентської плати”. Чудово, чи не так? І новенький телефон і оплачений тариф на рік в подарунок – чудовий презент собі чи рідній людині на Новий рік.

самсунг а 30

Це ще не все. Крім цієї новорічної акції Vodafone shop пропонує і інші, не менш цікаві та вигідні пропозиції:

  1. При покупці ноутбука від компанії Apple – бездротові навушники AirPods отримуєте абсолютно безкоштовно. Також, можна придбати USB Type-C хаб за пів ціни;
  2. При покупці USB модему від компанії Alcatel – 30 днів безкоштовного інтернету від Vodafone;
  3. MacBook та iPhone може стати вашим, адже тепер їх можна придбати в розстрочку до 36 платежів.

На завершення

Звернувшись в Vodafone shop, на сайт або магазин, ви безсумнівно отримаєте повний спектр послуг на високому рівні. А головне – будете задоволеним клієнтом.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.