П’ятниця, 29 Березня, 2024

Як вибрати чоловічий наручний годинник

Необхідним аксесуаром стилю чоловіка є годинник, він підкреслює його успішність. Якщо ви сумніваєтеся, ніяк не можете вибрати, варто звернути увагу на продукцію високої якості від https://timeshop.com.ua/aviator/. Кияни зможуть ознайомитися з багатим асортиментом брендових чоловічих годинників марки «Авіатор», зрозуміють, на що необхідно звертати увагу.

Критерії вибору

1. Асортимент чоловічих годинників широкий, але важливою деталлю при виборі моделі є її механізм. Механічний годинник може бути з автоматичним, або ж ручним заводом. Механічні і кварцові годинники відрізняються джерелом живлення, а також вартістю. Перший варіант коштує дорожче, адже збирається вручну, кварцовий механізм збирають автоматичним шляхом.

2. Звертайте увагу на ремінець і браслет. Стильно і багато виглядають шкіряні ремінці. Найбільш практичним варіантом вважаються металеві ремінці.

3. Важливий матеріал, з якого чоловічий аксесуар зроблений. Виробники використовують для цих цілей алюміній, латунь, нержавіючу сталь, титановий сплав, або пластмасу. Чоловічі годинники високого цінового сегмента створюють за допомогою нержавіючої сталі і титанового сплаву.

4. Скло в чоловічих наручних годинниках може бути кришталевим, сапфіровим, мінеральним, або використовується пластик.

5. Стиль. Це також важливий критерій вибору, важливо враховувати стиль чоловіка, його переваги в одязі. Якщо це класика, тоді оптимальним вибором стане виріб з шкіряним, або металевим браслетом. Чіткі лінії і спокійна кольорова гамма ідеально підкреслять діловий стиль. Любителі спортивного стилю оцінять незвичайні по дизайну годинники, які будуть наповнені різними функціональними можливостями. Вони масивні, мають оригінальну форму, підкреслюють мужність.

Марка «Авіатор»

Жителі Києва можуть дозволити собі вибір кращих, стильних виробів. Під ці характеристики ідеально підходить продукція марки «Авіатор». Моделі характеризуються мілітарі-дизайном, корпус брутально матовий, або ж чорний, виготовлений з високоякісної сталі.

На задній кришці брендових виробів кияни побачать гравіювання з короткими характеристиками, порядковим номером. Це свого роду нагадування від надійної і офіційної компанії марки «Авіатор» в Україні, що таких годинників у світі не більше 1000 штук. Цей принцип компанія планує використовувати і далі.

На особливу увагу заслуговують дорогі коробки, ремінці «Hircsh», обмежені серії годинників.

Якщо ви не знаєте, який подарунок вибрати чоловікові, зверніть увагу на такий варіант. Якість і стиль, дизайн та презентабельність, все це можуть замовити кияни через інтернет – магазин «Timeshop».

Як вибрати чоловічий наручний годинник

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.