Четвер, 25 Квітня, 2024

Переваги бюджетних телефонів

У гонитві за якісним та новомодним телефоном не завжди треба віддавати перевагу дороговартісним моделям відомих американських брендів. Такі моделі, як хуавей п смарт та інші варіанти китайських аналогів на практиці часто виявляються нічим не гірші.

Основні характеристики

Китайські виробники навчилися робити доступні по ціні та непогані по якості смартфони. Для більшості користувачів достатньо таких параметрів, як є, наприклад, в huawei p20:

  • непогана камера для селфі, що витримує 8 мегапікселів;
  • сучасний дисплей типу TFT-LCD IPS на 6,21 дюйма;
  • 3 ГБ оперативної пам’яті;
  • 64 ГБ основної пам’яті для програмного забезпечення та безперебійної роботи мобільного пристрою;
  • двохкамерний блок з 13 та 2 Мп;
  • графічна карта Mali-G51 MP2;
  • акумулятор з мінімальними параметрами в 3400 мАч, що достатньо для щоденної експлуатації в стандартному режимі;
  • два слоти для сім-карт та додаткової карти пам’яті.

При цьому якісне оновлення передбачає і покращений корпус, що обіцяє довговічність використання смартфону. Високотехнологічні деталі допомагають працювати пристрою без зарядки не менше 20 годин, а також забезпечують бездротовий обмін даними.

Для простого користувача цінним виявляється те, що можна вільно грати в улюблені ігри, слухати музику, робити якісні фотографії, користуватися улюбленими месенджерами тощо. Тобто китайські виробники зробили свої телефони по якості не гірші, ніж американські або європейські аналоги, але при цьому ціна доступна для більшості покупців.

Сумнівні нововведення

Якщо ж говорити про флагманські моделі, то сучасні виробники намагаються мінімізувати доступ користувача до пристрою і з кожним роком вводять нововведення. Так, в останніх смартфонах все рідше зустрічаються роз’єми на 3,5 мм, що потрібні для звичайних навушників. Передбачається, що люди будуть переходити на Bluetooth-з’єднання та бездротовий зв’язок.

Але чи так це зручно насправді? Наприклад, такі навушники дуже швидко розряджаються, а послухати музику або фільм без них ви вже не зможете. Аналогічна проблема з такими нововведеннями виникає і при підключенні до колонок або іншої апаратури, яка не підтримує Bluetooth. А це дуже непрактично.

Все менше та менше роз’ємів залишають виробники для новомодних та вартісних моделей. Передбачається, що людина зовсім не буде відкривати корпус, наприклад, щоб поміняти акумулятор або проводити простий дрібний ремонт, а стане користуватися тільки послугами сертифікованих сервісних центрів або частіше буде купляти нові телефони. Що не завжди виправдано в наших реаліях.

Тому можливість користуватися більш простим та дешевим телефоном, в якому є потрібні роз’єми, знімні батареї та інші практичні дрібниці, стає все більш актуальною. І поки лідери мобільного ринку прагнуть мінімізувати доступ клієнта до пристрою, бюджетні аналоги виграють та користуються все більшим попитом.

Якщо ж додати до цього можливість більшого вибору кольорів, аксесуарів, доступність частіше міняти телефон на нову модель, то очевидним виявляється популярність бюджетних смартфонів серед населення.

переваги бюджетних телефонів

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.