Субота, 20 Квітня, 2024

У киян поцікавилися, який район столиці найкомфортніший

Зовсім недавно Kyiv-future.com.ua інформував своїх передплатників про те, створений сервіз, за ​​яким жителі столиці зможуть відстежувати райони Києва з високою і низькою щільністю населення. А тепер для всіх, хто вважає себе патріотом міста і хотів би його процвітання, ми приготували ще одну хорошу новину. Сайт OLX оприлюднив дані опитування про те, який район столиці кияни вважають найкомфортнішим для проживання. В опитуванні взяли участь 15 тисяч респондентів. Оцінювати їх просили за п’ятибальною шкалою за п’ятьма параметрами: безпека, чистота, інфраструктура, транспортне сполучення і якість життя.

Оцінки всіх районів коливаються в межах 3,1 – 3,3 бали. Найкращим для проживання столичні жителі вважають Оболонський район. Але Оболонь випередила Голосіївський район всього на 0,05 бала. Найбільш незручним виявився Святошинський район.

У респондентів також цікавилися, яких змін вони хотіли б в своїх районах. Ті, хто живе в Голосіївському районі, вважають, що їхны вулиці, проспекти, будинкові території висвітлені недостатньо – треба встановлювати більше вуличних ліхтарів, що озера району треба очищати, що в районі недостатньо дитячих майданчиків. Мріють про додаткове освітлення вулиць мешканці Оболоні і вважають, що у них торгово-розважальних центрів забагато. А ті, хто живе на Виноградарі, хочуть, щоб швидше провели метро, ​​побудували «Пузату хату» і торгово-розважальний центр на проспекті Порика.

Найбільшою проблемою Дніпровського районі його аборигени називають приватний сектор на Славутичі і відсутність сміттєвих баків і майданчиків для них. У Солом’янському районі жителі бажають додаткового освітлення, відеоспостереження, демонтаж «наливайок», патрулювання територій. Шевченківський район страждає від загазованості повітря біля Бессарабки і відсутності велоінфрастркутури. Троещанцам заважає Деснянська ТЕС і відсутність метро, ​​дарничани – сміттєспалювальний завод на Вирлиці, святошинців – МАФи, відсутність велодоріжок. Жителі Печерська просять побільше автопарковок і безкоштовних абонементів в Ботанічний сад.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.