Вівторок, 19 Березня, 2024

У столиці інвестиції приносять дохід

Яких тільки рейтингів не проводиться в світі. Але серед них є такі, якими можна по праву пишатися. Наприклад, Kyiv-future.com.ua дізнався з повідомлення «ЛігаФінанси» з посиланням на рейтинг прибутковості інвестицій від Foreign Direct Investment Magazine про те, що Київ посів шосте місце серед європейських міст за рентабельністю інвестицій. Це означає, що в столиці вміють ефективно використовувати привабливі ресурси.

Для складання рейтингу збиралася інформація про величину залученого капіталу, який інвестують компанії, чисельність в них співробітників, бюджет, яким володіє підприємство. Інформація збиралася в різних європейських містах. Важливим є те, що дані моніторингу бралися з відкритих джерел, аналізувалися за допомогою онлайн-інструменту відстеження іноземних інвестицій fDi Intelligence. У Київській міській державній адміністрації заявили, що такий моніторинг – дуже важлива складова відстеження того, наскільки ефективно використовуються в столиці України такі потрібні місту інвестиції.

Перше місце в рейтингу Foreign Direct Investment Magazine посіла столиця Латвії Вільнюс, друге місце має столиця Іспанії – Мадрид, за ним – місто Редінг (Великобританія). Відповідно, далі йдуть польське місто Сілезія й ірландський Дублін.

Наш красень Київ в цьому рейтингу посів шосте місце, що теж дуже почесно і класно. Після нашого міста – Воєводіна, автономний край Сербії, англійська Ньюкасл, польський Познань і знаменитий болгарський Пловдів. Досягнення на погляд песиміста – не дуже. А для жителів столиці – привід порадіти за своє улюблене місто і помріяти про ще більші здобутки. Як би там не було, а Київ – місто європейського рівня. І сміливо це доводить.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.