Четвер, 25 Квітня, 2024

Інформаційне табло

Кому з киян не траплялося подовгу чекати на зупинці громадського транспорту, щохвилини поглядаючи на годинник. Просто не вистачає нервів, коли ти кудись поспішаєш, а твій громадський транспорт десь забарився. Можна ж просто піти на іншу зупинку, скористатися іншим номером. Але зупиняє сподівання, що ось-ось довгоочікуваний транспорт з’явиться.

Приємно усвідомлювати, що Департамент інформаційно-комунікаційних технологій КМДА турбується про своїх місцян.

У столиці, – повідомив Kyiv-future голова Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Юрій Назаров. – вже встановлено 97 інформаційних табло на зупинках громадського транспорту. Інформаційні табло вказують час прибуття громадського транспорту на зупинку. Подібний розвиток інфраструктури громадського транспорту зменшить автомобільний трафік у Києві. До кінця року їх кількість планують збільшити.

Він розповів, що для справжнього сучасного міста характерне зниження кількості автомобільного трафіку на користь розвитку громадського. Провідні європейські міста, такі як Мілан, Гамбург, Хельсінкі, Копенгаген, уже поступово відмовляються від використання особистого автомобіля. Ми поставили за мету зробити громадський транспорт зручним та комфортним для пасажира.

Юрій Назаров просив нагадати всім про мобільний додаток Easyway, який підкаже час прибуття транспорту у певне місце. Завдяки встановленню GPS-трекерів на всьому комунальному пасажирському транспорті цей мобільний додаток допоможе кожному, хто захоче ним скористатися. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.