Субота, 20 Квітня, 2024

До ВДНГ проведуть вихід метро

Чи не замислювалися ви, чого до комплексу ВДНГ така складна система виходів: спочатку треба піднятися з метро, потім перейти дорогу, спуститися в перехід та тільки тоді дійти до центрального входу. Відповідь проста – спочатку планувалося так, що з метрополітену буде один короткий вихід до зупинки, інший довгий до ВДНГ. Проте, ідея так і не була втілена в життя і з роками всі забули чому: чи то коштів не вистачило, чи то не планували розвивати комплекс. 

Проте, новому ініціативному директору Євгену Мушкіну вдалося добитися відмінного результату і домовитися про додатковий вихід із метрополітену прямо до входу ВДНГ. kyiv-future.com.ua дізнавався деталі. 

Після чергового масштабного музичного фестивалю, керівництво виставкового комплексу помітило потребу місцевих мешканців та гостей столиці у додатковому виході з метрополітену. 

Штурханина та травми у відвідувачів, які звісно, не були зафіксовані наштовхнули на думку про створення окремого виходу до ВДНГ. 

Почалося все з петиції. Лист-прохання підписати документ висів на самому переході. Не звернути увагу на нього всім, хто вже подолав величезний шлях від станції метро до ВДНГ було неможливо. 

Коли керівництво комплексу почало підіймати питання про вдосконалення інфраструктури, кияни поставилися скептично. 

Основна думка – навіщо створювати додатковий вихід, якщо люди на ВДНГ збираються тільки на дуже великі події. Проте, статистика невтомно доводила зовсім інші речі. По-перше, збільшилася кількість культурних подій. Якщо в 2015 році тут проводилися пару комерційних алкогольних фестивалів та виставка АГРО, то в 2018 пропорційно зросту кількості подій, виросла і кількість відвідувачів. 

Три роки тому ця цифра наближувалася до 500 тисяч, то тепер більше 2,5 мільйонів киян та гостей міста відвідують ВДНГ. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.