Субота, 27 Квітня, 2024

У Києві нарешті звільнили смугу для громадського транспорту

Поліція почала масово штрафувати за проїзд автомобілів по смузі громадського транспорту, пише Київ Майбутнього

Київська міська державна адміністрація активно займається зменшенням кількості затор у місті. Кличко доручив своєму раднику Максиму Бахматову створити організацію, яка відслідкує проблемні місця на дорозі.  

Підприємство Kyiv Traffic Group почало працювати з минулого тижня. До складу компанії ввійшли: начальник патрульної поліції Києва Ю.Зозуля, заступник директора Міністерства транспортної інфраструктури Д. Рахматулін, Д. Левченко от “Київпастранс” і представники інших, не менш важливих фірм. 

Найпершою задачею була оптимізація руху громадського транспорту на особистій смузі. Виконання доручили керівникові патрульної поліції. 

Камери відстежили, що щодня на полосу громадського транспорту заїзджає близько тридцяти машин, а це негативно відображається на ефективності роботи муніципального транспорту.

Минулого тижня патрульна поліція активно їздила по транспортній смузі і оштрафовувала тих автомобілістів, які на неї заїжджали. Патруль чергував у час пік о 7 ранку три годині і три години після 17:00. 

За 5 днів був накладений штраф на 2000 автомобілістів загальною сумою 1 000 000 грн. На сьогоднішній день смуги вільні.

Бахматов гордо відчитався про створення нової муніципальної організації Kyiv Traffic Group. Він стверджує, що для того аби Київ відчув зміни він витратив два тижні, зібрав представників важливих компаній, які допомагають втілювати проект в реальність і на все це не витратив ні копійки. 

Далі Бахманов планує відстежувати порушників за допомогою камер, розташованих по місту. А також налагодити пересування велосипедистів, автомобілістів і муніципального транспорту без заторів. 

Плани у радника мера колосальні і їх потрібно якнайшвидше втілювати в життя, адже від цього залежить безпека людей на автодорогах міста. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.