Субота, 27 Липня, 2024

Чи з'явиться на Оболоні нічний тролейбус?

Це залежить від самих киян, пише Київ Майбутнього
 
В Оболонському районі Києва згідно з офіційними даними проживає близько 400 тисяч громадян. А це майже третина всього Києва.  Якщо в денний час проблеми з інфраструктурою незначні, то у нічний час дістатись з однієї точки в іншу практично  неможливо. Аби вирішити цю проблему киянин Павло Касьяненко зареєстрував відповідну петицію на сайті міської ради. 
 
Проголосувати може кожен киянин. Майбутній тролейбус курсуватиме за маршрутом “Станція метро Героїв Дніпра – Майдан Незалежності”.  Міський транспорт буде проїжджати повз Оболонський проспект, вулицю Героїв Дніпра, Богатирську, Лебединську, Сім’ї Кульженко, Петра Калнишевського, Маршала Рокосовського, Пріорського, проспект Правди, Куренівський ринок, стадіон «Спартак», станцію метро Лук’янівська, Львівську площу, вулицю Глибочицьку, Полтавську, Обсерваторну та Володимирську.
 
На думку автора петиції, нічний тролейбус може вирішити ряд проблем та полегшити життя жителям Оболоні, що пізно повертаються додому.  Окрім метро,  що працює до 00:30 та деяких маршрутних таксі, що курсують до 00:00, дістатися цього району Києва фактично неможливо.
 
На даний момент зібрано близько двох десятків підписів. Якщо за 30 днів петиція набере більше  10 000, її розглянуть у Київській міські раді. 
 
Також на сайті Київської міської ради можна підтримати й інші петиції. Зокрема, кияни пропонують зменшити кількість звукових шумів у вагонах метро та на станціях, а також встановити кондиціонери повітря. Інколи кількість шуму перебільшує допустимих 55 децибел. Це в свою чергу призводить до порушення слуху та роздратування.
 
Або ж кияни пропонують встановити у всіх маршрутках валідатори е-квитка.  Це може в свою чергу зменшити корупційну складову та полегшити життя, зробивши оплату проїзду зручнішою.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.