П’ятниця, 29 Березня, 2024

22 січня починає літати лоукостер з Азербайджану в аеропорт “Бориспіль”

Buta Airways являється азербайджанським авіаперевізником. Він починає курсувати і обслуговуватись в терміналі D Міжнародного аеропорту “Бориспіль”, що знаходиться в Київській області. Далі розповість kyiv-future.

Поки вся інформація закрита. Так кажуть в прес-службі аеропорту “Бориспіль”. Без відома авіакомпанії вони не можуть надати більш детальну інформацію. 

Варто згадати, що перевізник з Азербайджану вже обслуговувався до цього в аеропорту “Київ” ім. Сікорського. Зараз рейси перевели до аеропорту “Бориспіль”.

Відмітимо також, що в “Борисполі” вже функціонують термінали D і F, які знову розпочали свою роботу в березі 2019 року. Вони обслуговують рейси в основному лоукостерів Ryanair і SkyUp. Термінал F відрізняється невеликими розмірами. Також в ньому не передбачені телетрапи.

Рейси між Баку і Києвом планують виконувати 3 рази в тиждень. Найбільш дешеві рейси авіакомпанії передбачатимуть тільки маленьку ручну кладь. Це може бути жіноча сумочка, портфель чоловіка чи сумка фотокамери. Розміри не повинні перевищувати 35х30х10 см. Більш детальна інформація з’явиться трохи пізніше.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.